CS:GO kitlesi neden Valorant'tan nefret ediyor?

Kötü bir oyun olduğu için Valorant CS'ye kıyasla daha kolay bir oyun ve genel olarak CS'yi iyi oynayamayanlar Valorant oynuyor.

Kızgınları sıra sıra alalım.
 
Son düzenleme:
Hocam bunlara a-n-l-a-t-a-M-A-Z-s-ı-n-ı-Z. CS:GO'da oynuyorum Valorant'ta, CS:GO'da rütbem keleş ve Rus çocuklarından oyunu bırakacak noktaya geldim. Valorant'ta Plat'in rankındaydım en son ve oyunuma 1 tane bile çocuk gelmiyor. Gelse de CS:GO'daki toxic Rus çocukları gibi değiller. En azından adam vurabiliyorlar ve hepsinin de potansiyeli var.

Hocam gerekirse e-sporcu olsun kafasındayım ben.

4 kişi öldürmüş mesela adam kalan kişi onu öldürsün küfür yiyor.
Kötü oynasın küfür yiyor.
Beni kaldır diyor, kaldırmazsa küfür yiyor.
CS:GO'da ben hiç öyle bir olayla karşılaşmamıştım.
Kim ne derse desin Valorant'ın kitlesi gerçekten leş (daha doğrusu İstanbul sunucusu leş. Frankfurt sunusunda 5'e 15 gidiyordum adam bana NT diyor.)
 
Oyunlar çok kıyaslanıyor, çoğu esporcu Valorant'a geçti ve CS:GO kitlesi otomatik olarak cephe aldı. Benim görüşüm TR serveri çok önemli değil. Valorant'ta okuma yazma bilmeyen çocuklarla eşleştiğim için TR serveri açmayıp bizi koruduğunu düşünüyorum Valve'nin :D
 
Valorant oynayan insanlar da CS GO dan nefret ediyor. Siz görmedim yazmışsınız ama ben her yerde görüyorum. Mesela CS GO ile ilgili bir sorun oluyor. Adamın teki "CS GO hep hileler ile doldu. İğrenç bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsan tam sana göre" yazmış. Başka birisi de "O zaman sen 11 yaşındaki bir çocuktan anana küfür yemek istiyorsan Valorant oynamaya devam et" diyor. İki kitle de nefret ediyor. Ben de hem CS GO oynarım hem de Valorant oynarım. İkisini de severim ama CS GO yu daha çok severim. (Sosyal örneği verdim ama benim arkadaşlarım da çok tartışıyor. Kapışıyor da diyebilirim :D )
 

Yeni konular

Geri
Yukarı