CS:GO vs Valorant

Sadece oyun ve eğlence açısından değerlendirilirse net CS. Valorant bana çocuk oyunu gibi geliyor CS'deki akıcılık yok, vuruş hissiyatı yok, silahların kullanımı, tepkimesi, oyun zorluğu vs. gibi sebeplerden ötürü CS benim için fersah fersah önde. Ama hile sorununun hiç çözülememesi vs CS GO'yu bırakmama neden oldu o ayrı bir mesele. CS GO'yu bu hileler bitirdi maalesef.
 
CS'nin Rus'ları Valorant'nun türklerinden daha iyi.

Valorant'nun kanser kitlesi haha atmaya başladı bile.

Demir bronz elo öyle maalesef :)
Hile olarak karşılaştırmadan çok kitlesi çok berbat. Oyuna yeni başladım ve sürekli karşıma yeni hesap açanlar geliyor. Adam elmas olmuş gelip kendini tatmin etmek için bronzlarla oynuyor. Hile dahi geldi. Adam "Jett" almış uça uça bizi vuruyor.

Jett aldıysa uça uça vurması normal değil mi? Ayrıca aktif rütbem elmas 1, smurf hesabıma girdiğimde çoğu zaman bana da hile diyorlar. Smurf hesapta kolayca engellenebilecek bir şey değil maalesef.
 
Evet hocam, bence de hile koruma sistemi çöp. İşlerini insanların fikirlerine bırakıyorlar. Örneğin seçkin hesaplı bir kişi, sadakat rozetli hesaplar pahalı olduğu için hile açmaz diye düşünüyorlar. Ücretsiz oyunda da hile olmasını bilerek istiyorlar ki, seçkin hesaplar satılsın. Bu şekilde para kazanıyorlar. Seçkinde de hileyi direkt banlayıp yeni hesap satın almasını sağlıyorlar. Daha doğrusu ben öyle düşünüyorum.

Valorant'ın hile koruma sistemine bir şey diyemem, çünkü cidden muhteşem yapmışlar. Ben de hile gördüğümü hatırlamıyorum, sadece birkaç bug vardı. Onları da kaldırdılar. Ama bence kitle de önemli. Ben küçücük çocukların küfürlerini yiyeceğime Rus'lardan minigun misali küfür yemeyi tercih ederim. Bence değer CS:GO oynamaya. Bir de karakter özellikleri beni bir süre sonra sıktı, geri CS:GO'ya geçtim. Yani yeteneklerden vs. sıkıldım, 5 yaşındaki çocuk Sage almadım diye bana sövüyor. Yazılı sohbeti de susturma yoktu sanırsam. Ondan bıraktım ben Valorant'ı. Tabii zevk meselesi. Kimisi Valorant'ı, kimisi CS:GO'yu sever. Kişiye bağlı. İnsanların birbirinden fikir alarak oyun oynamasını pek sevmiyorum. Yani kişi, beğendiği oyunu kendi bulmalı diye düşünüyorum. Örneğin bir hocam The Forest'ı iade etti, ben 1 haftada öyle pek oyun oynamamama rağmen, Steam'de toplam 30 saatim olmasına rağmen The Forest'ta 1 haftada 72 saat yaptım. Herkesin zevkleri farklıdır. Böyle konular açmaya gerek yok diye düşünüyorum. Yani konu sahibi hocama diyorum bunu. Zaten aynı başlıkta bir sürü konu var, gerek yok diye düşünüyorum yenisini açmaya.

VAC sistemi de çok saçma. Çoğu durumda kararları rastgele verdiğini düşünüyorum. Hile olmadığım halde seçkin hesabım banlandı. Sırf bazı nooblar karşı takımımdaydı ve beni raporladılar diye.
 

Geri
Yukarı