CS:GO vs Valorant

Mesela Valorant'ta bildiğim kadarıyla özellik yetenek vs. var CS:GO'da onlar yok sence karşılaştırılmalı mı? Hatta daha Valorant'ta olup CS:GO'da olmayan bir sürü şey vardır da Valorant'ı hiç oynamadığım için bilmiyorum sadece bir 10-20 dk Valorant yayını izlemişimdir o da nasıl bir oyun diye merak ettiğimden. Ve herhalde Valorant'ta bir sürü karakter var (onlara da bir şey diyorlardı ama ismini unuttum) ama CS:GO'da yok şimdi nedenini anladın mı?

Vallahi ikisinden de 1 maç zar zor yapıyorum çok sıkıcı geliyor ben R6'cıyım her raunt yeni karakter seçme büyük haritalar taktiksellik çok fazla bu yüzden öğrenmesi çok zor bir oyun hem de ama bence CS vuruş hissi her türlü CS'nin daha iyi(deaglla he atmayı hiçbir şey değişmem, fizik motoru CS'de var) Valorant'ta skin ile silah sesi değişmesi de çok kötü bir şey kitleye gelirsek Valorant'ta TR sunucusu oynuyorsanız eziyet gibi bir şey CS'nin Rus'larını tercih ederim koşarak vurma Valorant'ta daha çok çözünürlüğü kısmak zorunda değilsin grafikler kişiden kişiye değişir ben çizgi film tarzını pek sevmiyorum gerçekçi daha hoşuma gidiyor ve Valorant'ta silah sekmelerine bir türlü alışamadım CS de silahın mermileri 15-20 mermi attıktan sonra yana gitmeye başlıyor Valorant'ta sıkmaya başladığın anda bence Valorant'nun iyi yanı hile sistemi ve TR sunucusu (takımla girmiyorsan kitle leş) ama R6'cıyım ikisindedlnde kaliteli bir oyun her ne kadar izlediğimde çok kötü gelsede oynadıkça öğrendikçe ikisini de geçen bir oyun olduğunu anlıyorsun.

CS.GO ya rus var deyip de valorantta çocuklarla oynamak çok saçma cs:go da hile olmasa valorant şuan iyi bir yerde olamazdı. Gerçekçilik olarak bakarsak cs:go kat ve kat daha iyi bi oyun bazı sorunları olmasa Valorant ile CS:GO kıyaslanamaz bile. Brawl Starscı çocuklar valorantı basmış zaten.🤣

Dosya Ekleri

• dance-joy.gif
    dance-joy.gif
    403,6 KB · Görüntüleme: 50
Dust 2 oynuyorsanız ve karşınıza Türk geldiyse tebrikler nur topu gibi bir hileciniz var.. Hileyi acabilecek kadar erkekler ama bunu kabul edecek kadar adam değiller beni de bu tav ediyo

Selamlar. Valorant'a başlamadan önce büyük CS:GO fanıydım. 2 3 ay önce Valorant'a başladım ve hiç CS:GO oynamadım. Bugün bir gireyim dedim ama oyun çok kötü geldi. Kafalar büyük gözüksün diye çözünürlüğü kısıyoruz grafikler çok kötü oluyor. Vuruş hissiyatı nedense çok yavan geldi. Ve koşarak vurmak M4A1-S silahıyla çok kolay. Bir de Ruslar... Sizin düşünceleriniz neler?

R6s oynamanı tavsiye ederim oyun resmen mükemmel. Çok ayrıntılı ve taktiksel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı