CS:GO vs. Valorant

@Ivae 2 oyunun bir biriyle alakası neredeyse yok diyebiliriz. Yetenekler, animasyonlar ve birçok farklılık yüzünden 2 oyunun bir biriyle tek alakası rekabetçi olup, turnuvaya açık olması diyebiliriz. İyi oyuncu nedir? Oyunlar kime göre ve neye göre seçilir? Bu soruları kendinize sorup karar verebilirsiniz. Yaşınız küçük ise Valorant oynayın ileride bir takıma katılma ihtimaliniz olur. CS:GO'da yetenekli oyuncu fazlalığı olduğu için çok zor bir ihtimal bulunuyor. Sonuçta karar sizin hangi oyun hoşunuza gidiyorsa onu oynayın.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Başarılı bir oyuncu olsanız CS:GO'da mı oynarsınız yoksa Valorant'ta mı? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

CS:GO başka FPS oyunlarıyla kıyaslanacak bir oyun değil eski zevki vermiyor maalesef doğrudur ama bu oyunun milyonlarca hala Counter-Strike 1.6 Online oynayan milyonlarca oyunu var ölmeyen bir oyun demek doğru olur.
 
@Savia hayatımda bu kadar boş bir eleştiri, yorum görmedim.
Şu an Competitive Arena'nın başında Riot Games olduğu için geçtiler.
Herkes ekmeğinde.
Günde 10 saat FPS oynayan oyuncular oyunun güzelliğinden parasına bakıyordur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Başarılı bir oyuncu olsanız CS:GO'da mı oynarsınız yoksa Valorant'ta mı? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

E-sporcu olarak oynamaktan bahsediyorsan parayı hangisi daha çok kazandırırsa onu oynarım ama zevk için oynamaktan bahsediyorsan atış hissiyatı gibi konularda CS:GO çok daha iyi Valorant'ta saçma sapan koşarak HS atma olayları ve merminin istediğim yere gitmemesi yüzünden kesinlikle CS:GO'yu tercih ederim.
 

Geri
Yukarı