Bedava olduğu andan itibaren prime'a geçmenin tek yolu para vermek oldu.
21. level'a gelince herhangi bir ücret ödemeden prime'a gecis yapabiliyorsun. Ben degistirdiler sandim o yüzden sordum.
Bedava olduğu andan itibaren prime'a geçmenin tek yolu para vermek oldu.
Çok deli ederlerse cidden lazım oluyor.cs go dan vazgecemiyorsanız oynadıgınız maçlarada hile geliyorsa çözümü basit vac hammer alacaksın reportladıgın adam 7 ayri bottan 3 er kere yani toplamda 21 kere reportlandıgı için otamatik overwatch a düşüyor 24 saat içinde ban yiyor almanızı tavsiye ederim.
Çok deli ederlerse cidden lazım oluyor.
Ben overwatch izledim, o izlediğim oyunda 5 tane hile vardı. Ayrıca overwatch istatiğini tutan adamlar var. 10 kişiden 7si hile 2si oyun bozan 1i masum adamın tuttuğu istatistiğin ortalaması.CS'yi çok sık oynarım. Öncelikle şunu bilin ki sizin hile zannetiğiniz çoğu şey aslında hile değil oyunda hile yok demiyorum ama bu düşündüğünüzden çok daha az. Siz kapının arkasından birini vurabiliyorsanız başkası da sizi vurabilir. Siz daha önce birine şansa da olsa prefire ile öldürdüyseniz başkası da sizi aynı şekilde öldürebilir. Öncelikle oyunda her saçma vuruşa hile demeyin oyundan zevk alamazsınız. Ben daha önce böyle bir vuruş yapmış mıydım diye kendinize sorun eğer siz yaptıysanız başkası da yapabilir. Örneğin iyi oynadığınız bir oyunda size hiç mi hilesin diye yazmadılar? Aynı şey. Oyunda hile yok demiyorum var ama özellikle keleş üstü bir ranka sahip iseniz ve oynama saatiniz 1-2 bin saatten fazla (güven faktörü için çok önemli) ise 50 oyunda bir anca geliyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.