Ben primeyim ama bir maçta dönen adam (mevlana) ve her vurduğu hs giden(aim) vardı.Gerçekten var ve oyunu bırakma sebeplerimden bir tanesi ama kimisi her maçta 2-3 tane var diyor. O kadar değil. 1-2 maçta 1 hile geliyordu.
Oyunda yaklaşık 1100 saatim var. Sadece 3 kere o tür hileyle karşılaştım.Ben primeyim ama bir maçta dönen adam (mevlana) ve her vurduğu hs giden(aim) vardı.
Demekki ben şansızım.Oyunda yaklaşık 1100 saatim var. Sadece 3 kere o tür hileyle karşılaştım.
Hocam hile çok yoğun. Fakat artık "legit" oynuyorlar. Aim açan yok denecek kadar az. Radar hilesi kullanan oyuncu sayısı fazla. Bu da zaten her şeyi özetliyor.Neredeyse 6-7 maç atmışımdır hiç hileye denk gelmedim (Premium hesap). Easy AntiCheat gelse güzel olur aslında.
Yukarıda yazdığım yorumda belirtmiştim. Oyun şuan tamamen ücretsiz.Oyunun 77 lira olması türklerin hile yapmasına engel fakat yabancılara göre 77 lira yine büyük para değil bir kaç tane küçük çocuğun yapmasını engellersin benim bildiğim kadarıyla 77 lira vermeden ve seçkin olmadan seçkin olan birisiyle aynı oyunda olamıyorsun yani oyunun fiyatını arttırmaları bir nevi etkili oldu diye düşünüyorum şöyle düşün indirimli fiyatı 12 tl ydi zamanında adama göre 2 3 dolar yada euro şimdi hile yapmak için daha fazla para ödemek zorunda.Bu arada yazılaları okudum bence esea daki güvenlik duvarını kullanabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.