CS2 olmamış diyenlerin beklentileri nelerdi?

Source motoruna optimizasyonu rezalet dedi adam 🤣. 60 FPS oynayabildiğim ve Half-Life 2 ve hatta Portal 2'nin grafiklerine yaklaşan bir tane bile oyun bilmiyorum, bilen varsa aydınlatsın.
 
Source motoruna optimizasyonu rezalet dedi adam 🤣. 60 FPS oynayabildiğim ve Half-Life 2 ve hatta Portal 2'nin grafiklerine yaklaşan bir tane bile oyun bilmiyorum, bilen varsa aydınlatsın.

Oyun motoruna rezalet mi demişim okuma yazmanız var umarım optimizasyonu CS'nin rezalet dedim ki öyle oyun motoru optimizasyonu belirlemez grafikler daha önemli bilip bilmeden konuşmayı ne seviyorsunuz ya 😂.
 
Motor yeni çıktı, yani bizim için yeni ama geliştiriciler uzun zamandır kullanıyorlar. Counter-Strike: Global Offensive ilk çıktığında grafikleri ve oynanışı Counter-Strike: Source'un geliştirilmiş hali gibi görünüyordu. Sonra yavaş yavaş güncellemeler geldi ve oyun tamamen Source motoruna oturdu, grafikleri, oynanışı ve haritaları düzgün ve sağlam hale geldi. Ardından Half-Life, Portal ve Left 4 Dead 2 oyunları çıktı, çünkü CS:GO çıkınca Source motorunu tecrübe ettiler ve oldukça fazla geliştirme yaptılar. Bu şekilde Source 2 ortaya çıktı ve şimdi bu motor üzerinde CS:GO test edilecek ve geliştirilecek. Artık yavaş yavaş Half-Life, Portal ve Left 4 Dead 2 oyunları da Source 2'de yapılmış yeni oyunlar olarak görebiliriz.
 
cs2 olmamis diyenlerin beklentileri yeni oyun cikmasiydi, ayni oyuna tekrardan 250 tl vermek istediler ama guncelleme olarak geldigini duyunca bi sinirlendiler galiba :D
 
Hile sistemi geliştirildi, sub-tick sistemi getirildi, grafikler güncellendi, haritalar yenilendi, arayüz değiştirildi, sis bombası daha kullanışlı oldu. Daha ne yeniliği bekliyonuz oyunun mantığı belli olayı belli. Yeni ajan, yeni skill falan mı bekliyonuz Valorant mı bu oyun.
 
Hiç de öyle durmuyor? Alışmışsınız yüz yıllık motorla oynamaya. FPS artışı bile olabilir. Source dünyanın en rezalet optimizasyonuna sahip oyun motoru falandı. Ben Source 2 optimizasyonundan umutluyum. Şu anki değerler hiçbir şey ifade etmiyor. Çıkış yapana kadar hiçbir şey yerine oturmuş değil. Valve da söylemişti zaten tüm özelliklerin bu kadar olmadığını, çıkış yapana kadar başka şeylerin de ekleneceğini.

Hocam Source 2'nin optimizasyonu hakkında bir şey söyleyemem ama Source motorunun optimizasyonu kadar iyi bir optimizasyon yok 512 MB VRAM ve 1.7GHz işlemci hile tüm Source oyunlarını akıcı şekilde deneyimledim Half-Life 2'sinden Left 4 Dead'ına kadar CS:GO'dan portala kadar.
 
Galiba Valorant'taki gibi oyuncuların uçmalarini istiyorlar :D. Bu arada eklim şunu da TR serverı bence gelmesin Valorant'taki gibi çok küfür eden ve cahil insanlarla dolmaya başlar geleceksede sadece Prime olanlara özel gelsin.
 
Hile sorununu çözmeleri lazım ayrıca şu an sistem gereksinimleri %50 oranında artmış gibi duruyor bunlar düzeltilmez ise CS bir adim ileriye gidemez.
Bizahmmet artsın cs go ilk cıktıgında gtx 600 serisi vardı şuan ise rtx 4000 serisinden bahsediyoruz hadi onuda geçtim giriş seviyesinin bile aşırı derece altında olan gtx 750 ti bile gayet iyi performans veriyor source 2 de bi zahmet intel uhd kullananlar artık ekran kartı kullansın illa rtx almana gerek yok 1000 liraya alınabilcek bir kart ile source 2 de full hd low grafik de 60 fps alabiliyorsun sistem gereksinimi yükseldi diye ağlamaya gerek yok valve 10 yıllık pc leri düşünerek falanmı oyun yapsın

1050 Ti ile 60 FPS sabit alamayacaksam ister CS3 ister CS4 gelsin.

En en yüksek ayar + FSR 2.0 kalite ayarinda bile 80 90 FPS alıyor FSR high da değilken FSR yokken 100'lerde mid ayarfa 130 140 civarı ben CS:GO Full ayarda 150 FPS alıyorum bende laptop var GTX 1050 3GBlı laptop ile Source 2 de muhtemelen eğer VRAM artmadiysa GTX 1050 Ti seviyesinde oynarim gene zaten 100 FPS alsam 70 alsam arada fark yok ekran 60 Hz :(

Source motoruna optimizasyonu rezalet dedi adam 🤣. 60 FPS oynayabildiğim ve Half-Life 2 ve hatta Portal 2'nin grafiklerine yaklaşan bir tane bile oyun bilmiyorum, bilen varsa aydınlatsın.

Source optimizasyonu o kadar iyidir ki Doom 3 de kasan FX 5200 2003'ün giris seviyesi kartı bu kart ile orta ayarda Half-Life 2'yi rahatça oynayabiliyorsun ve Half-Life 2 Doom 3'ten cok daha iyi grafiklere animasyonlara sahip mesela PUBG'nin ilk versiyonları grafik daha iyiydi ama o versiyon bile Half-Life 2 gibi grafiğe fiziğe animasyonlaea sahip değildi Source çok optimize bir motordur tabii RTX getirmeye calışında portalda 3000 serisi kartlar bile oynatamıyor ama RTX göz önüe alınarak yapılmadigi icin Source motoruna gariban dostu diyebiliriz GTX 750 Ti bile 60 FPS Low 1080p ayarda oynatıyor daha ne olsun.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı