- Katılım
- 17 Kasım 2019
- Mesajlar
- 1.996
- Çözümler
- 2
Bütçeni bilmiyorum ama bunu alabilrsen seini için daha iyi. Çünkü bazı hareketlerde tek dambılda işe yarıyor evde o yüzden ayarlanabilir almak daha mantıklı.
Bütçeni bilmiyorum ama bunu alabilrsen seini için daha iyi. Çünkü bazı hareketlerde tek dambılda işe yarıyor evde o yüzden ayarlanabilir almak daha mantıklı.
Bir süre sonra ağırlık artırmadığın için hep yerinde sayacaksın. Bu işte önemli olan kademeli olarak ağırlık artırmak, o yüzden bu dumbell bir süre sonra çöp olur. En iyisi biraz paraya kıyıp set şeklinde barlı ağırlıkları ayarlanabilir vs. bir şey al. En azından uzun süre işini görecek bir şey olur.Delta 8 kg X 2 adet köşeli kırmızı plastik dambıl ağırlık seti
https://www.amazon.com.tr/DELTA-Köşeli-Kırmızı-Plastik-Ağırlık/dp/B09D5MG9Z9/ref=asc_df_B09D5MG9Z9/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510100823739&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=1883613288886573967&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-1538175303108&psc=1#
![]()
İş görür mü?
Hocam tekrar sayısını artırsak olmaz mı?Bir süre sonra ağırlık artırmadığın için hep yerinde sayacaksın. Bu işte önemli olan kademeli olarak ağırlık artırmak, o yüzden bu dumbell bir süre sonra çöp olur. En iyisi biraz paraya kıyıp set şeklinde barlı ağırlıkları ayarlanabilir vs. bir şey al. En azından uzun süre işini görecek bir şey olur.
Hocam tetkrar sayısını çok tutsak ağırlığın az olması açığını kapatmaz mı?Şöyle diyim kardeşim sporu ne için ypaıyorsun bilmiyorum. 185 boy için 75 kilo eh işte diyebilrim. Kas kütlesi koymak için gücünü elde etmen için tek bir dambılla olucak iş değil. İstersen bir spora yazıl derim. Ağırlık çalışmasında yok set tekrarı yokk şu tekrarrı diye bir şeyler yok boş beleş şeyler. Önemli olann hareketi doğru ve hareketin negatifini doğru bir şekilde yapmak. Konu daha uzar ama 10 kiloluk agırlıklar az gelir senin boyunda bir adama.
Tekrar sayısını artırmak bir işe yaramaz. Kaslarınızı yıpratmak için bir süre sonra ağırlık artırmak zorundasınız, yoksa gelişemezsiniz yerinizde sayarsınız.Hocam tekrar sayısını artırsak olmaz mı?
Hocam tetkrar sayısını çok tutsak ağırlığın az olması açığını kapatmaz mı?
Hem ben 173 80 kiloyum.
Başlangıç için 5 kilo ideal mi yada 10 kilo ile başlasam sorun olur mu?Tekrar sayısını artırmak bir işe yaramaz. Kaslarınızı yıpratmak için bir süre sonra ağırlık artırmak zorundasınız, yoksa gelişemezsiniz yerinizde sayarsınız.
Boy, kilo ve yaşınız nedir?B
Başlangıç için 5 kilo ideal mi yada 10 kilo ile başlasam sorun olur mu?
Hocam 173 78kg 17 yaş.Boy, kilo ve yaşınız nedir?
Hocam 10 kiloyla başlayabilirsiniz. En başta zorlanırsanız tekrar sayısını düşük tutun, zamanla tekrar sayısını artırın. Ama dediğim gibi tekrar sayısını artırmak bir yere kadar geçerli bir olay.Hocam 173 78kg 17 yaş.
Kilom belki artmış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.