Dolar yükselir mi?

Doların yükselmesin de mevcut hükümetin rolü var %50 onu kenara koyun, %50 tabi ki de dış güçler rolü üstleniyor. paylaşımlı bu işler. Alay ediyorsunuz dıj güjler diye de oraları geçeceksiniz. Alay ettiğiniz konunun %50 payı var. Mevcut hükümeti zaten söyledim. hiçbir şey tek taraflı işlemez. Dünya üzerinde ki tüm örgütleri, kurumları, kuruluşları araştırın da geçmiş ve gelecekte neler planlanıyor neler yapılmış onları hele bi araştırın. Asıl alay edilecek konu var ise onlar da (Tek bir kişinin) üzerine yıkanlardır. Alakası yok diyenlerdir. Dünya sizin düşündüğünüz ve sadece görünene bakıp, görünmeyene bakmayanlar gibi işlemiyor.
🤣🤣🤣
Gülmekten öldüm sağol hala dış güçler diyorsunuz dolar yükselmesi nedeni hükümet çünkü iyi yönetemiyor aynen aynen hepsi dış güçlerin oyunu. 🤣
RTE savunmak için iyi kılıf bulmuşsun. ;)
 
USDTRY grafiğinde RSI uyumsuzluğu var sanki. Kısa vadede düşüş görebiliriz ama teknik analizin çok çalışacağını düşünmüyorum. Lakin çalışsaydı dolar en başından bu kadar yükselmezdi. Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Cumhurbaşkanı faiz ile alakalı söylemlerinde ısrarcı görünüyor halen, geriye dönüp biz hata yaptık diyeceğini sanmıyorum. Ek olarak yeni ekonomi bakanı Berat Albayrak ekolünden, doların düşme ihtimali yok gibi görünen tabloda.
 
Bu birbirinize yaptığınız ayrımcılık ülke içinde bir olamamamızın sebebi. Sizi bu ayrımcılığa iten ise siyasetçiler. Onların menfaat kavgalarına alet olmayın. Hiçbiri derdinizi dert edinmiyor, ediniyormuş gibi yapıyor. Başta kimin olduğu önemli değil. Hangisi iktidar olursa olsun birilerinin cebini dolduracak. Sadece ülke menfaatini düşünebilecek, uygulayabilecek tek bir liderimiz oldu. O da ne kadar ayrıştırılmaya çalışılsakta ortak değerimiz olmaya devam eden Atatürk. Şimdi bir siyasetçiyi ya da partiyi samimi buluyor ve güveniyor olabilirsiniz ama güveninizin boşa çıkmama ihtimali 100 yılda 1 gibi. Bu yüzden onun dediği bunun dediği yüzünden bilenip birbirinizin üzerine gitmeyin.
 
Evet arkadaşlar :D

Ekran Alıntısı.PNG


13,58'e düştü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı