Okan Çayır
Hectopat
Daha fazla
Ben de 1 haftadır falan ürünü kullanıyorum F1, FC24, Dying Light, Ark Survival, Rising Storm 2 gibi oyunlarda test ettim. Arkadaşlarla benzer testleri ben de yaptım ve ben de aynı sonuçları aldım. @CelalShengor hocam açıklamış birçok şeyi zaten. Benim onun üstüne ekleyeceğim pek bir şey yok ama yine de bazı görüşlerimi sizlere aktarayım; Xbox 9. nesil hiçbir şekilde bu kolun yanına bile yaklaşamaz. Biraz alışınca arada dev bir fark olduğu çok net anlaşılıyor. Bu arada Vader 3 Pro ile gerçekten de birebir aynıymış, hem hissiyatı hem kalitesi ile, yani Redditçiler haklıymış. Vader 3 Pro'ya arkadaşım sahip, o sayede uzun uzun o kolu da deneyimledim. Yani bazı yönlerden onun önüne bile geçebilir. Bir ara vakit olursa arkadaşa gidip sizlerin de görmesi için iki kolu kıyaslayacak görsel veya video hazırlamayı düşünüyorum. Ayrıca Vader 4 Pro ile yarışabileceğini söyleyenleri okumuştum. Ama o konuda bir şey diyemeyeceğim Vader 4 Pro'yu sadece bir kez kısa süreliğine deneyebildiğim için... Neyse özetle bahsi geçen hiçbir membran bunun yanına bile yaklaşamaz. Gerçekten iyi iş çıkartmışlar. Hiç mi şikayetin yok diye sorarsanız? Sadece iki şey söyleyebilirim. Birisi tetik titreşimlerinin olmaması, tetikler yerine saplar titriyor, diğeri de jiroskopu sadece Nintendo Switch modunda kullanabiliyoruz ve Nintendo moduna alınca da ne yazık ki MHz kaybı oluyor. O yüzden Xbox modundan devam. Xbox modunda jiroskop kullanabilen varsa bana da anlatsın ben bilmiyorum, çözemedim. Artık uzun süreli kullanımlarda bizi neler bekliyor onu bundan sonra göreceğiz.
Son düzenleme: