Evde dambılla yapılabilecek vücut geliştirme hareketleri

@Semih Demir İş önerisi değil kardeşim. Böyle işten sıkılmamak için nasıl çalışabilirim? Yani kendimi çalışmaya alıştırmam gerek. Bunun için tavsiyen var mıdır?

Aileni düşün, geleceğini düşün. Düşün ki: Büyük bir sorumluluk taşıyorsun öyle bir sorumluluğun olmasa da. Yani çalışmanı gerektiren bir sebebin olduğunu düşün, hisset. Çalışmak inan çok zevkli ve insanı rahatlatıcı bir şey, kılabiliyorsan namazlarını da kılmanı öneririm. Bir yandan dünyalık kazanırken ahiretini kaybetmeyesin. İnan boş iş sevgiliydi gezmek eğlenmek dolaşmak gençsin herkes ister sende bende ama değmiyor, kendini geliştir, işine bağlan, belki nasibinde varsa o işten yürürsün daha büyük bir lokanta açarsın ayda milyarlar kazanırsın belli mi olur? 2 trilyon cirosu olan tanıdığım hırdavatçı da çıraktı :) Yani ideallerin ve hedeflerini daima yüksek tut ama olmadığı zaman kırılmayacağın bir şekilde yüksek tut. İnsanlara hizmet et, efendim hoşgeldiniz ne arzu edersiniz müşteriyi her zaman hoşnut et, hiç gocunmayasın para kazanmak kolay değil maalesef, tamam kılçığı var gıcığı var ama bir süre sonra alışacaklardır sana, her zaman kendini öne atmalısın, güzel konuşmalı, müşteriye daha fazla yedirmelisin efendim bu menümüz daha leziz bu yiyeceğimiz daha güzel tarzında. Sevgilisiyle gelenler genelde ezmek aşağılamak derdinde olurlar elemanları, hiç takma esprili bir şekilde yaklaş, hatta ortam bile yapabilirsin öyle neden olmasın? Her zaman geliş, öğren, işi kapmaya çalış ustalardan patronlardan büyüklerinden. İstanbul'da mısın bilmiyorum ama İstanbul'da da olsan, veyahut olmasan hayat şartları çok zor kardeşim benim. Ben inanıyorum geleceğin açık. Seni seviyorum kardeşim tanımasamda, her zaman destekçinim.

@Semih Demir Allah razı olsun kardeşim. Çorumluyum ben. İlçesi Alaca'da oturuyorum. Beni çok aydınlattın. Farklı bir görüş açışı kazandırdın çok teşekkür ederim.

Rica ederim dostum. Her zaman senin gibi kardeşlerimin yanındayım, daha fazla da yazarım ama bilgelik taslamak istemem. Oralarda yaşam nasıl, merak ettiğim Suriyeli var mı çok? Bir arkadaşım Çorum'a gitmek istediğini söylemişti de iletirim belki kendisine. :)

@Semih Demir Çorum güzel ama Alaca kasaba bildiğin. Çok küçük yer yapacak hiçbir şey yok gençlere yönelik. Suriyeliler var tabii ki. Onlar olmazsa olmaz :D

@Semih Demir Kardeşim bir sorum daha olacak her zaman ki gibi :D Şimdi benim çalışma işi yattı babam götürmedi beni dayanamazsın diye gireceğim dönerci'de eleman ihtiyaçı duymuyormuş.(Elemanlar çıkacak gibi değiller). Neyse uzatmayayım. Yine vücut geliştirme hakkında bir soru daha soracağım. Omuz için halter'le bu video'da ki hareket dambılla yapılan omuz press'in yerine mi geçiyor ? yoksa buda omuz farklı bir bölgesini mi etkiliyor ? Bide bu hareketin ense'ye indirilişi var zaten video'da gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim sana sorum ben dambılla shoulder press, side lateral raise ve rear raise yapıyorum bunlar yeterli mi? Yoksa antrenmanıma bu hareketleri eklemeli miyim?

@Semih Demir Çorum güzel ama Alaca kasaba bildiğin. Çok küçük yer yapacak hiçbir şey yok gençlere yönelik. Suriyeliler var tabii ki. Onlar olmazsa olmaz :D

@Semih Demir Kardeşim bir sorum daha olacak her zaman ki gibi :D Şimdi benim çalışma işi yattı babam götürmedi beni dayanamazsın diye gireceğim dönerci'de eleman ihtiyaçı duymuyormuş.(Elemanlar çıkacak gibi değiller). Neyse uzatmayayım. Yine vücut geliştirme hakkında bir soru daha soracağım. Omuz için halter'le bu video'da ki hareket dambılla yapılan omuz press'in yerine mi geçiyor ? yoksa buda omuz farklı bir bölgesini mi etkiliyor ? Bide bu hareketin ense'ye indirilişi var zaten video'da gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim sana sorum ben dambılla shoulder press, side lateral raise ve rear raise yapıyorum bunlar yeterli mi? Yoksa antrenmanıma bu hareketleri eklemeli miyim?

4-5 haraket omuz için yeterli olur, video da bar ile yapılan haraket dumbell ile yapmanız aynı bölgeyi çalıştırır ve daha iyi olur sizin için. Başarılar.

@Semih Demir Kardeşim ben süperseti tam olarak anlamadım. Şimdi biceps yaptık sonra hemen triceps'e geçtik sonra tekrar hemen biceps ve tekrar triceps'e mi geçecez? Yoksa biceps yapıp hemen triceps sonra 60 sn dinlencek miyiz?

''Süperset karşıt kas gruplarını çalıştıran iki egzersizin arada bekleme olmadan arka arkaya yapılmasıdır..''

4 setten oluşan Biceps - Triceps programınız var:
Siz artık kasların temel setlere alıştığını düşünerek farklılık yapmak istediniz, bunun için süperset istiyorsunuz.

1. set Biceps - Triceps iki haraketi hiç dinlenmeden yapıyorsunuz, ne hızlı ne yavaş mutlaka haraketi hissederek olacak.
2.
3
4. sette tıpkı ilk set gibi olacak. Böylelikle 4 setten oluşan süperset yapmış olacaksın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı