Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Benim yaşadığım yerde fazla birşey yok. Spor aletlerine falan çok uzağım. Spor salonları var ama pahalı aileme yük olmak istemiyorum.(11.sınıf öğrencisiyim) Onu bunu boşver yaşadığım yerde sinema salonu bile yok. Ama medeniyetten o kadar uzak değiliz. Benim zaten küçükken hevesim çok kırıldı 9.sınıfta bile şişman bir insandım. Yüzüme çok söylerlerdi. O zamanlar 1.65 civarıydım. Sonra birden yemeği azalttım. 1 senede 170 oldum. Şu an 176 yım. Yani benim hevesim artık kolay kolay kırılmaz. Ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin içinAdamın Yunan tanrısı olmak gibi bir hedefi yok kendince çok iyi bir vücut yapabilir dostum. Gözle görülür bir gelişim olacağı kesin. Ve ev dedik tamam da o dediğin bardır falan onlar için zaten her yerde parklar oluyor oralarda da çalılşabilir ayrıyeten bazı yerlerde İstanbul'da yasıyorsa arkadas calisthenics parkları da oluyor gelişince orada da çalışabilir. Kas yapmayı istedikten sonra spor salonundaki kadar olmasa da gayet gözle görülür bir gelişim sağlayabilir yani kısacası boş yere milletin hevesini kırmayalım lütfen.
Teşekkür ederim işime fazlasıyla yarayacakSabahları genelde yumurtayla beslenin ve beyaz ekmeği, şekeri kesin tam tahıllı ekmek yiyebilirsin istersen. Öğlenleri de bol proteinli beslenmeye çalış akşam da zaten aile yemeği yiyebilirsin öyle sebze falan tabii bunları YouTube'da falan daha cok arastır kendine bir liste çıkar daha kolay olur. Ben öyle genel tavsiyeler verdim.
Haşlanmış yumurta yemek daha mantıklıdır değilmiSabahları genelde yumurtayla beslenin ve beyaz ekmeği, şekeri kesin tam tahıllı ekmek yiyebilirsin istersen. Öğlenleri de bol proteinli beslenmeye çalış akşam da zaten aile yemeği yiyebilirsin öyle sebze falan tabii bunları YouTube'da falan daha cok arastır kendine bir liste çıkar daha kolay olur. Ben öyle genel tavsiyeler verdim.
Büyük bir fark var değilmi 1 yıla göreBen 1 yıldır evde kendim yapıyorum. Dambıl falan yok sadece vücut ağırlığı. Ailem gelişimi fark etti ki zaten gözle görülür bayağı bir gelişme var. Herkes arkadaşın dediği gibi ooooo kasss falan yapıyor. Okulda öğretmenlerim bile fark etti kas mı çalışıyorsun diyor. Disiplinli bir çalışma ile her türlü yaparsın. Beslenme konusunda her zamanki yediğim şeyleri yemeye devam ediyorum. Sadece ekmek çok az tüketiyorum. Bir öğün de en fazla 1 dilim gibi.