YaşlıBirAdam
Centipat
Daha fazla
Dostum o iş öyle değil. Biraz daha araştırmanın öneririm. Allah mükemmel bir düzen yaratmış. Bir hadiseden geçer "bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir, bir insanı kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibidir" demiş Peygamber efendimiz. Zaten bir insanı öldürmenin yeri (müslüman olsa bile)ebedi cehennemdir. Çok iyilik yapan kişi( Müslüman değil var sayiyorum)ise onun azabı daha azdır ama kötü bir kişi ise daha çok azab edilir. Tanrı gideceğimiz yeri biliyor olayı ise: Allah X kişisinin cehenneme gideceğini biliyor ve onu dünyaya yollamadan direkt cehenneme yollasa X kişisi neden beni dünyaya yollamadım belki iyi biri olacaktım demez mi? Evrende çok güzel bir düzen var araştırmanın öneririm. umarım araştırır ve doğru yolda (müslümanlığa) olursun.Çok saçma resmen ayrımcılık var. Mesela çok iyilik yapan biri cennete giremezken cinayet işliyen biri bu dine mensup olduğu için cennete gidicek. Saçmalıktan ibaret. Cennet bir ödüllendirme yeri mi? Zaten Tanrı gideceğimiz yeri biliyorsa neden dünya üzerindeyiz. Bunu örnek verince şununla yanıt veriyolar. Öğretmen senin 30 alacağını biliyor ama sınava giriyorsun. Ama tanrının sonsuz ilmi var öğretmenin yok Kuranda yazana göre.