Foruma siyaset başlığı açılmalı

Forumda dediğim gibi kişiler olduğu için bende açılmamasını istiyorum. Açılırsa vakit çalmaktan ayrı işe yaramaz.

Bak kardeşim bende diyorum ki sana sırf senden farklı düşünüyor diye karşındakini koyun ilan ediyorsun. Bu düşüncenden vazgeçmelisin. Sadece o kişiler değil senin gibi düşünenler de olduğu için açılmaması gerekiyor.

Bak kardeşim bende diyorum ki sana sırf senden farklı düşünüyor diye karşındakini koyun ilan ediyorsun. Bu düşüncenden vazgeçmelisin. Sadece o kişiler değil senin gibi düşünenler de olduğu için açılmaması gerekiyor.
Bazı düşüncelere saygı duyulur ama bu karşıdaki düşünenlerin düşünceleri saygı duyulacak cinsten değil. Ülkenin bulunduğu ekonomik durumu, dinle yönetim yapıldığını görmeyip hala körü körüne bağlanıyorsa bu kişiler affedersin ama koyundur. Daha ağır itemler var ama burası müsait değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı