Foruma siyaset başlığı açılmalı

Sosyal medyada gördüklerine ve kulaktan dolma bilgilerle konuşulduğu sürece siyaset yapılmaz. Ve bu ülkede siyaset yapıları hiçbir kazanç elde edilemez.

Tarih başlığı olamayınca siyaset başlığı da olamıyor mu? Siyaset başlığı açılmalı ayrıca.

Tabii ki olabilir ama tarih başlığı açılması da güzel olur ülkede siyasetin sağlıklı yapılığını düşünmüyorum o yüzden böyle söyledim herkesin farklı görüşleri olabilir.

Tabii ki olabilir ama tarih başlığı açılması da güzel olur ülkede siyasetin sağlıklı yapılığını düşünmüyorum o yüzden böyle söyledim herkesin farklı görüşleri olabilir.
Önemli olan insanları bilinçlendirmek ve siyaset ile iç içe olmak. TikTok, Instagram vb. platformlar günümüz gençlerini siyasetten ve ülke problemlerinden uzaklaştırıyor. Eğer gezi parkı gibi olaylar tekrar yaşansın istiyorsak gençlerin siyaset hakkında konuşması gereklidir.

Eğer gezi parkı gibi olaylar tekrar yaşansın istiyorsak gençlerin siyaset hakkında konuşması gereklidir.

Gezi sonrası ekonomi çökmeye başladı. Şu ortamda gelecek benzeri bir olay tuzu biberi olur. Ayaklanma ile falan bir yere varılmaz. Ayaklanma, halkın bilinçlenmesi değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı