Gateron Kırmızı vs Mavi vs Kahverengi vs Yeşil vs Sarı Switch

Hocam mağazada Switch'li klavye görmedim ben buralarda. Hepsi 100-200TL'lik klavyeler ama bulmaya çalışacağım.
Genelde alışveriş merkezlerindeki Teknosa, Vatan, MediaMarkt gibi yerlerde oluyor hocam. Özellikle MediaMarkt'ta daha fazla denk gelmiştim ben. 400-500TL'lik dandik bir klavye de olsa en azından mekaniğin sesini anlamış olursunuz. Umarım bulunur.

Genelde alışveriş merkezlerindeki Teknosa, Vatan, MediaMarkt gibi yerlerde oluyor hocam. Özellikle MediaMarkt'ta daha fazla denk gelmiştim ben. 400-500TL'lik dandik bir klavye de olsa en azından mekaniğin sesini anlamış olursunuz. Umarım bulunur.

Hocam son sorumu soracağım :D. Hangi Switch daha hızlı tepki veriyor. Mavi mi kırmızı mı?

Hocam mavi ile arasında ne kadar fark var? Benim klavye bastıktan 1 saniye sonra cevap veriyorda.
Bu da aynıdır büyük ihtimal. Geneli 1ms oluyor zaten. Eski tip klavyeler bile. Asıl fark eden ömür ve algıladığı mesafe. Blue'da daha uzun bastıktan sonra algılıyor ve iletiyor. Red'de ise neredeyse yarısına kadar bile basmadan iletir. Bu yüzden yazı yazarken arada yanlış tuşlara basabiliyorsunuz red switch ile.

Bu da aynıdır büyük ihtimal. Geneli 1ms oluyor zaten. Eski tip klavyeler bile. Asıl fark eden ömür ve algıladığı mesafe. Blue'da daha uzun bastıktan sonra algılıyor ve iletiyor. Red'de ise neredeyse yarısına kadar bile basmadan iletir. Bu yüzden yazı yazarken arada yanlış tuşlara basabiliyorsunuz red Switch ile.

Hocam şimdi ben mavi ile red arasında gözle görülecek kadar fark var mı? Yani red çok fazla alasım yok. Mavi çok güzel geliyor sesi. Eğer mavi alırsam keşke red alsaydım der miyim? Veya iade edilir mi siteye geri?

Hocam şimdi ben mavi ile red arasında gözle görülecek kadar fark var mı? Yani red çok fazla alasım yok. Mavi çok güzel geliyor sesi. Eğer mavi alırsam keşke red alsaydım der miyim? Veya iade edilir mi siteye geri?
Ben demiştim. Mavi beklediğimden çok daha rahatsız ediciydi. Yalnız sesi dışında kullanımı gayet güzel gelmişti. Siz sesini de sevmişsiniz, o zaman mavi alın hocam. Siteye yeniden iade edersiniz ama red switch olanını tekrar yakalayabilir misiniz emin değilim.

Ben demiştim. Mavi beklediğimden çok daha rahatsız ediciydi. Yalnız sesi dışında kullanımı gayet güzel gelmişti. Siz sesini de sevmişsiniz, o zaman mavi alın hocam. Siteye yeniden iade edersiniz ama red Switch olanını tekrar yakalayabilir misiniz emin değilim.

Hocam kulaklık var iken sesi kulağınıza geliyor muydu? Ve ses seviyesi çok yüksek miydi klavyenin? Hocam kusura bakmayın çok soru soruyorum ama affedin hocam.

Hocam kulaklık var iken sesi kulağınıza geliyor muydu? Ve ses seviyesi çok yüksek miydi klavyenin? Hocam kusura bakmayın çok soru soruyorum ama affedin hocam.
Hiç sorun değil sonuçta bir mal alacaksınız ve uzun süre kullanmak istiyorsunuz. Pişman olmanızı istemem. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Kulaklık takılı iken de takır tukur sesini duyuyordum. Kulaklığın yalıtımı da kötü değil. Sesi daktilo gibi, baya yüksek blue switch'in. Blue böyleyse green'i siz düşünün. Red switch de kullandım yellow switch de. Onlarda kulaklık takılı iken bastığımı anlayacak kadar duyuyordum ve rahatsız etmiyordu hiç. Yellow'u kullanmaya devam ediyorum, memnunum.

Hiç sorun değil sonuçta bir mal alacaksınız ve uzun süre kullanmak istiyorsunuz. Pişman olmanızı istemem. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Kulaklık takılı iken de takır tukur sesini duyuyordum. Kulaklığın yalıtımı da kötü değil. Sesi daktilo gibi, baya yüksek blue switch'in. Blue böyleyse green'i siz düşünün. Red switch de kullandım yellow switch de. Onlarda kulaklık takılı iken bastığımı anlayacak kadar duyuyordum ve rahatsız etmiyordu hiç. Yellow'u kullanmaya devam ediyorum, memnunum.
Hocam sesleri bunun gibi mi ya da yakın mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı