Windows 110
Picopat
Online modu kaldırıldı GTA 4'ten.Online var zaten sadece oyun çıktığı zaman çıkmadı sıkı takip ettiğini düşünmüyorum![]()
Online modu kaldırıldı GTA 4'ten.Online var zaten sadece oyun çıktığı zaman çıkmadı sıkı takip ettiğini düşünmüyorum![]()
Online var zaten sadece oyun çıktığı zaman çıkmadı sıkı takip ettiğini düşünmüyorum![]()
Online modu kaldırıldı GTA 4'ten.
Şu an GTA 4 Steam'da bulunmuyor, Complete Edition var. Online oynanmıyor.
Ben de tam tarihi bilmiyorum, ama yakın zamanda normal GTA 4'ü Steam'den kaldırıp sadece Complete Edition ile değiştirdiler, bu sırada Online modda kaldırıldı.Ciddi misin ben uzun zamandır girmiyordum ne zaman oldu
Benim gta 4 üm vardı bende sadecd adı değişti sandımBen de tam tarihi bilmiyorum, ama yakın zamanda normal GTA 4'ü Steam'den kaldırıp sadece Complete Edition ile değiştirdiler, bu sırada Online modda kaldırıldı.
Sadece GTA 5'ten daha önde. GTA serisindeki açık ara en vasat oyundur GTA 5.
Tekip edene bak senOnline var zaten sadece oyun çıktığı zaman çıkmadı sıkı takip ettiğini düşünmüyorum![]()
Ciddi misin? GTA 4'ün hikaye özeti:GTA 4'ün hikayesi San Andreas'ı tekler San Andreas'ınki de güzel ama GTA 4 le karşılaştırılmaz.
Bu videodan da anlaşılacağı gibi GTA 4 GTA 5'ten kat ve kat daha iyi bir oyundur. Oyunda Fizik, gerçekçilik, hikaye, mantık, grafik, yapay zeka, hepsi var. GTA 5 bence GTA 4'ten sonra hayal kırıklığı oldu. 10 TL olsa yine almam GTA 5'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.