GTA 4 GTA 5'ten çok daha kaliteli

GTA 4'in dediğiniz gibi optimizasyonu sıkıntılı ve buna ek olarak i3-4160 işlemci GT 420 ekran kartıyla kasa kasa oynadığım GTA 4 ama GTA 5'i 1440X900 çözünürlükte kasmadan oynuyorum. Bu da birçok şeyin önüne geçiyor ve buna ek olarak Rockstar'ın bu yeni mekanikleri kullandığı en ilkel oyundur. GTA 4, GTA 5'in gelişmiş hali.

İkisinin de yapımcısı aynı. Karşılaştırmak saçma. 10 TL olsa vermezmiş. Rockstar kapında yatacak zaten al diye :D.
Sadece GTA 5'ten daha önde. GTA serisindeki açık ara en vasat oyundur GTA 5.

GTA 4'ün hikayesi San Andreas'i tekler. San Andreas'in hikayesi de güzel ama GTA 4 ile karşılaştırılmaz.

Online var zaten sadece oyun çıktığı zaman çıkmadı sıkı takip ettiğini düşünmüyorum 😉
Tekip edene bak sen :D Bu arada tam demek istediğim GTA 5 gibi içinden saatler gömebileceğimiz mod. Freemod'a ek olarak yarış ve adam vurma değil.
GTA 4'ün hikayesi San Andreas'ı tekler San Andreas'ınki de güzel ama GTA 4 le karşılaştırılmaz.
Ciddi misin? GTA 4'ün hikaye özeti:
Kuzenim kandırsın şehre girem, para kazanmak için adam vuram, vurduğum adamlar intikam alsın, sonra intikam alanlardan intikam alam
San Andreas'ta ise
Anam ölsün şehre dönem, bir bakam bölgeler elden çıkmış bölgeleri kurtaram çeteyi toplayam (kabul ediyorum özet olarak daha kötü)
ama San Andreas'ı güzel yapan kısım çeşitliliği ve o GTA 4'te yok. Örnk olarak Uçuş görevleri, Truth gibi kaçık elemanlar olmadan aynı hikayeyi veremezler miydi? Bal gibi verirlerdi. Bu uçuk saçıklıkta şu an en yakın oyun GTA 5 ve o bile yakın değil. GTA 4 ise gerçek hayat simülasyonu gibi derinlikler çok yok fakat bunun sonucunda karaktere daha çok bağlanıyorsun. Özetlere bakıldığında her GTA oynunun hikayesi boş, güzel hikaye amaçları da yok zaten önemli olan aldığın eğlence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan da anlaşılacağı gibi GTA 4 GTA 5'ten kat ve kat daha iyi bir oyundur. Oyunda Fizik, gerçekçilik, hikaye, mantık, grafik, yapay zeka, hepsi var. GTA 5 bence GTA 4'ten sonra hayal kırıklığı oldu. 10 TL olsa yine almam GTA 5'i.

GTA 5 daha iyi bu arada. Hikayeside bence gayet aksiyon dolu ve güzel. Şahsen ben GTA 4'ün hikayesini biraz sıkıcı buluyorum. Harita konusuna girmiyorum bile. Berber yok, güzel kıyafetlerin olduğu dükkanlar yok. Silahları özelleştiremiyorsun. Sadece bir videoya göre yorum yapmak saçma. GTA 5'in iyi yönlerini koysalar video daha uzun olurdu. D
Bu arada GTA 4 fizik olarak mükemmel bir oyun ancak GTA 5'den kat ve kat iyi diyemezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı