Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

• Konuyu başlatan 333365
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 416
  • Görüntüleme 442.718
@Heunzey aslında anım çok fazla, bazılarını anlatamam. Ancak ilerleyen zamanlarda diğerlerini de anlatırım, tek diyeceğim şey şu ki pısırık kesinlikle olmayın. Kızlarla normal bir şekilde konuşun, onlar da sen ben gibi bir insan evladı çünkü.

Hocam baştan sona okudum. Ama ne yazayım bilemedim. Ben kısaca kızlarla aramı yapmıyorum 1 tane bile kız arkadaşım yok olmasını da istemiyorum hele ki bu devirde. (tabii bir yandan da üzülüyorum hiç kızlarla aram yok 18 yaşındayım nasıl konuşurum denk gelirse üniversitede ya da ileriki hayatımda normal bir arkadaşım olursa nasıl konuşurum gibi şeylerde kafama takılmıyor değil) yine sizin zamanınızda arkadaşlık sevgi gerçekti. Şimdi saygının s si yok. Kız yüzünden beni bırakan çok insan gördüm.

@lVoLBieXl, ilişki yüzünden arkadaşlık bozan adamdan zaten hayır gelmez.

İlişki değil de normal arkadaşlıktan. Ne yanıma geliyorlar ne yazıyorlar. Sorunca da söyleyince de öyle bir şey yok alakası yok gibi şeyler diyorlar. Ama tabii bunu söylemek istemezdim hepsi kötü bir tabirle kız köpeği olmuşlar.

İlişki değil de normal arkadaşlıktan. Ne yanıma geliyorlar ne yazıyorlar. Sorunca da söyleyince de öyle bir şey yok alakası yok gibi şeyler diyorlar. Ama tabii bunu söylemek istemezdim hepsi kötü bir tabirle kız köpeği olmuşlar.

Öyle olanlardan hiç hayır gelmez zaten.
Öyle biri vardi tanıdığım en son belasını buldu.

Şu an 17 yaşımdayım 18 yaşıma gireceğim inanır mısınız hiç kız arkadaşım yok ve çok huzurluyum teşekkürler tecrübeler için.

@lVoLBieXl, kızlarla önce arkadaş olmayı dene. Sonra sevgili vs. yapmaya çalışırsın. Arkadaşının arkadaşı falan olur illaki.
@BMKJURB, sevindim adınıza. :p

Technopat Haberler

Geri
Yukarı