Her gün 100 şınav 100 mekik 100 triceps dips vücut geliştirir mi?

1.90 65 kilo çok çok az, ekstra kardiyoluk bir durum yok. Vücudunuzda değişim görmek istiyorsanız kilo alın hocam, dirty bulk yapabilirsiniz vücut yağ yapmadan önce boşlukları dolduruyor tecrübeyle sabit :)

Konudaki arkadaşların spor ile alakası var mı yoksa sadece anime karakterinden mi yola çıkıyorlar pek anlayamadım. Günlük 100 şınav, 100 mekik, 100 dips ile olacak işler değiller ayriyeten haberiniz olsun. Sayı vermek yerine 2'şer setten farklı şınav pozisyonları yapabilirsiniz mesela. İlla da sayı verilecekse 12 x 2 = 24, 24 x 3 =72 falan yapıyor.

1.90 65 kilo çok çok az, ekstra kardiyoluk bir durum yok. Vücudunuzda değişim görmek istiyorsanız kilo alın hocam, dirty bulk yapabilirsiniz vücut yağ yapmadan önce boşlukları dolduruyor tecrübeyle sabit :)

Konudaki arkadaşların spor ile alakası var mı yoksa sadece anime karakterinden mi yola çıkıyorlar pek anlayamadım. Günlük 100 şınav, 100 mekik, 100 dips ile olacak işler değiller ayrıyeten haberiniz olsun. Sayı vermek yerine 2'şer setten farklı şınav pozisyonları yapabilirsiniz mesela. İlla da sayı verilecekse 12 X 2 = 24, 24 X 3 =72 falan yapıyor.

Hocam 2 ay önce falan 55 kiloydum çok kötü durumdaydım. 2 ayda 10 kilo ekleyebildim. Ama şu an nedense kilo almam durdu. Kilo almam için 2500'ye ihtiyacım var, 2500 kalori alıyorum ama 2 haftadır falan tartıda bir değişim yok.

Hocam 2 ay önce falan 55 kiloydum çok kötü durumdaydım. 2 ayda 10 kilo ekleyebildim. Ama şu an nedense kilo almam durdu. Kilo almam için 2500'ye ihtiyacım var, 2500 kalori alıyorum ama 2 haftadır falan tartıda bir değişim yok.
2500 çok az değil mi hocam, 178 60 kiloyken 2800 falan alıyordum ben. Yaşınızı bilmediğim için 18 yazdım, 2800 kalori civarı çıkıyor.

Almam gereken kaloriyi arttıracağım o zaman. Yanında bu dediklerimide yaparsam bir gelişme olur mu yoksa boşa mı kürek çekmiş olurum.
Kısa sürede bir şey beklerseniz hüsrana uğrarsınız, uzun vadede de çok bir gelişme olur mu bilemiyorum. 100 şınav, 100 mekik diye gideceğinize evde yapabileceğiniz antremanlara bakmanızı öneririm. Ayrıca evde antreman yapmak salonda antremandan yapmaktan çok daha güçlü bir irade ister haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı