Herbalife protein tozu alınır mı?

600-700 TL bütçe arasında alacağın 2 tane kaliteli marka var. Birisi Supplementler, birisi BigJoy. Onun dışındakiler 5 para etmez ürünler.

Ucuz, kullanan vardı ben kullanmadım. Hem beğenen ve hem de bayağı bir beğenmeyen var. Yerli marka. Ucuz diye "belki" tercih edilebilir. Bütçe artarsa daha iyi markalar önerilebilir optimum, hard line gibi.

Hardline da yerli marka hocam, bigjoy kalitelidir ham maddeyi 43 yılı aşkındır üretim yapan volac firmasından alıyor, alacaksanız çilek aromalı alın tadı milkshake gibi.

Hardline da yerli marka hocam, bigjoy kalitelidir ham maddeyi 43 yılı aşkındır üretim yapan volac firmasından alıyor, alacaksanız çilek aromalı alın tadı milkshake gibi.
Hardline güzel zaten hocam, bigjoyu denemediğini belirttim ama denenir. Az ucuz olsa da weider alsak 😂

Hardline güzel zaten hocam, bigjoyu denemediğini belirttim ama denenir. Az ucuz olsa da weider alsak 😂

Hayal vallahi hocam, İngiltere'deki arkadaşım 80 pounda 2 kg optimum alıyor, biz burada Hardline-bigjoy tartışması yapıyoruz (ikisi de iyi lakin bir optimum, weider, muscletech etmez tabii 🤠), bigjoy çilekli mutlaka deneyin hocam bu arada harbi çok iyi.

600-700 TL bütçe arasında alacağın 2 tane kaliteli marka var. Birisi supplementler, birisi bigjoy. Onun dışındakiler 5 para etmez ürünler.

Teşekkür ederim hocam. Bigjoy'un alt markası olan mysupplement nasıldır pek? Şu an indirimdeymiş de.

Teşekkür ederim hocam. Bigjoy'un alt markası olan mysupplement nasıldır pek? Şu an indirimdeymiş de.
Güzel bir marka, alabilirsiniz. Yeni kayıt olanlara ek %20 indirim veriyorlardı sanırım, incelersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı