Hiç ölümden döndünüz mü?

  • Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 11.727
5.kattan kafama sandalye düşmüştü, olay:

Daha küçüktüm, arkadaşlarla yerden yüksek oynuyoduk. Gece vaktiydi. Ben ebeydim, elim kafamın üstündeydi. İleri geri giderken zaaan! Şükür bir şey olmadı, et ezikliği oldu.


Araba ile kaza yapmıştık:
Ehliyetisiz birisi 120 km ile arabanın benim olduğum tarafından vurmuştu, tekere denk geldi. Araba yan felan döndü, dondurma yiyorduk, cips felan vardı hepsi uçmuştu.

İlkokulda kafam sıraya girmişti:

Bir arkadaşım çöpe girmişti, bende çöp adam diye dalga geçiyodum. Sonra geldi, bi' ittirdi kafam sıraya girdi. Dikiş attılar.

Daha vardır ama aklıma gelmiyor.
 
Hiç ölümden döndünüz mü? O an ve o andan sonra neler hissettiniz?

Ha bir de birkere bisiklet biniyordum iki el bırakma tutkusu işte :D düştüm gidon akciğerime çok kötü hasar vermiş çünkü kolumu kaldırmışım kaburgalarım esnemiş gidonda arasından geçmiş iç kanama olmuş 2 hafta canım acıya acıya nefes aldım hastanede 1 hafta kaldım ama sonra geçti hala bisiklet biniyorum bir şey yok. D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı