İnceleme HP Victus 16-D1011NT Intel Core i5-12500H - RTX 3060

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isınma kötü değil gibi. Fan sesi oluyor evet. Normal kullanımda tamamen sessiz. Fansız baya idare ediyor ama çalışınca ses var tabiki. Özellikle yüksek hızlarda belirgin sesi var.
Ekran sallanması çok sorun değil gibi zamanla ilerlemezse.
Bence asıl sorun ekran renkleri. Baskın bir yeşil tonu var ekranda. Kırmızılar ezilmiş baya. Ve net değil yazılar alışamadım bir türlü. Mat ekran diye bu kadar kötü olmamalıydı.

Isınması gayet iyi hocam sallama yok sen sallıyorsun en ağır şekilde god of war max fanda cpu 80 81 gpu 63 derece oluyor hafif oyunlarda tamamen az cpu 65 gpu 55 gibi rakamlar. Fan sesi normalde sessiz açınca max fanda biraz sesli. Ekran sallanması benim sürümde yok ryzen 5000 serisi olanlara bakmıstım daha fazlaydı. İftira atmayı bırak sanki seni çok takan vardı.

Takmıyorsanız niye yazıyorsunuz hocam.

Ekran kartı problemini biraz daha detaylı açabilir misin, kardeşim? Böyle olduğu için böyle ama öbür türlü olsaydı böyle olurdu gibisinden? Sayende ben de intenette ikamelerini araştırabilirim böylece...

Hocam bir problem felan yok ben kullanıyorum bilgisayarı soğutma iyi klavye iyi bosta sessiz böyle sıkıntılar yok. Tek gördüğüm sorun oyuna girince performence modunu açıyorsunuz fanlar çalışıyor sonra quit yapsan bile fanlar çalısmaya devam ediyor program uyumu sorunu bunun haricinde sıkıntım yok. Ekranda iyi yansıma yapmıyor göz koruyucu ışın felanda varmış.

Bide pc ve adaptör fazla ağır pc toz tutuyor. Tasarım güzel.

Sadece 2 eksiği var ekran kartı 140W Rtx 3060 ve MUX olabilirdi ama fiyatı uygun yapacak bişey yok.

Burada kastettiğin şeyi merak ediyorum aslında

Sadece 2 eksiği var ekran kartı 140W Rtx 3060 ve MUX olabilirdi ama fiyatı uygun yapacak bişey yok.

Burada kastettiğin şeyi merak ediyorum aslında
Donanım açısından söyledim onları. Kalan donanım fiyatına göre mükemmel.

24 bine aldım hocam ben 12.nesil işlemci ddr5 6700 okuma hızlı ssd rtx 3060 gayet uygun fiyattı emsalleri 30 bin.

Arkadaşın sorduğu gibi 2. Ssd yuvası var mı?

Yok diyorlar ama vctuslarda hep var. YouTube da baktım, oradaki tüm victuslarda görünüyor SSD yükseltme videolarının. İçini açıp bakmadım daha yeni SSD almam lazım onun için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…