İçinizi dökün

Yeni okulumda arkadaş edinemedim. Yeni okulda en yakın arkadaşımla aynı sınıfa denk geldim ve ilk defa bir sevgilim oldu fakat benden ayrılıp en yakın arkadaşımla takılmaya başladı ve ikisi de benimle konuşmuyor bile şu an.

Yeni okulumda arkadaş edinemedim. Yeni okulda en yakın arkadaşımla aynı sınıfa denk geldim ve ilk defa bir sevgilim oldu fakat benden ayrılıp en yakın arkadaşımla takılmaya başladı ve ikisi de benimle konuşmuyor bile şu an.

Yallah tazyik. Seni hakketmeyen insanlara değer verme. Hayatında ailen okulun benzeri çok daha önemli şeylerin var.

Online ders sorun değil fakat zaten 10 dk ara var. Sırf yalaka öğrenciler istiyor diye kaynak ders yapıyoruz. Neymiş 20 dk erken çıkacakmışız. Bana o zaman lazım 1 saat sonra versen ne olur? En nefret ettiğim yalaka öğrenciler kendisi konuştuğu halde öğretmene yalakalık yapmak için bir susun diyor. Sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık.

İçinizdekileri bu konuya dökün. Çözüm lazımsa çözelim. Sevindiyseniz yazın, biz de sevinelim. Birazcık iç döküp rahatlamaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Birazdan yeni aldığım White chocolate mocha içecektim sakince ama komşu geliyor:( yemin ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı