Neden değil yazar mısınız? Kötü değil bence 430 puan üstü alıyor.
hayır kardeşim, hayır imam hatip lisesinin iyisi falan yok, puanla alıyo herkesi almıyo falan hikaye, dinden soğursun sakın gitmeMerhaba. Arkadaşım bu sene imam hatip lisesine kayıt yaptırmak istiyor. İzmir'de bir okul var "Bergamalı Kadri Anadolu imam-hatip" lisesi diye. Fen lisesi müfredatını işliyormuş. Aynı zamanda fen lisesi kitaplarını da dağıtıyorlar. Çevreden birkaç kişiye sorduk okul iyi dediler. Hem de LGS puanına bakarak alıyor öyle sokaktan gelen geçen giremiyor.
Eki Görüntüle 1913473
Biz buraya kadar her şeye olumlu bakıyorduk. Fakat ülke içinde imam hatiplerin sevildiği pek görülmüyor. Genelde çok dindar bir okullar oluyorlar. Ben puandan ötürü olaya yine de iyimser baktım ama okulun sitesinde tanıtım videosunda çekilen sınıflardaki sıralarda oturan öğrenciler hep erkek-erkek ve kız-kız gözüküyor aşağıya bağlantısını bırakacağım. Sizin de görüşlerinizi bekliyorum. Ben fen lisesi müfredatını görüyor diye mutluydum ama sıralarda erkek-kız niye oturamıyor ki? Siz ne diyorsunuz, imam hatip liselerinin hepsi aynı mı yoksa bazılarının bu okul gibi farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Bahsettiğim lise tanıtım videosu. 1:09 dakikalarını açabilirsiniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
LİSE TANITIM VİDEOSU.mp4
Benim görüşüm şu, o yüzdelik dilime sahip hiçbir lise kötü olamaz. Halihazırda proje Aihl'ler fen lisesi müfredatı veriyor. Yine de okulun hem okul içi imkânlarına hem de okul dışı imkânlarına, dinin senin üstündeki etkisine bakarak karar vermelisin. Sonuçta gideceğin okulda dini dersler göreceksin(görmeyebilirsin, bizim rakip proje Aihl'de dini derslerde 100 verip geçiriyorlar). Olumsuz yorumlara da çok takılma, zaten Max 10 kelime kullanıyorlar. Hayır diyenler de ya 86,8 IQ ya da kafası 2000'lerde olanlar ya da art niyetli olabilir. İyi diyenlerle kötü diyenler arasındaki kullanılan kelime sayısı bile kabak gibi orta da.
Merhaba. Arkadaşım bu sene imam hatip lisesine kayıt yaptırmak istiyor. İzmir'de bir okul var "bergamalı kadri Anadolu imam-hatip" lisesi diye. Fen lisesi müfredatını işliyormuş. Aynı zamanda fen lisesi kitaplarını da dağıtıyorlar. Çevreden birkaç kişiye sorduk okul iyi dediler. Hem de LGS puanına bakarak alıyor öyle sokaktan gelen geçen giremiyor.
Eki Görüntüle 1913473
Biz buraya kadar her şeye olumlu bakıyorduk. Fakat ülke içinde imam hatiplerin sevildiği pek görülmüyor. Genelde çok dindar bir okullar oluyorlar. Ben puandan ötürü olaya yine de iyimser baktım ama okulun sitesinde tanıtım videosunda çekilen sınıflardaki sıralarda oturan öğrenciler hep erkek-erkek ve kız-kız gözüküyor aşağıya bağlantısını bırakacağım. Sizin de görüşlerinizi bekliyorum. Ben fen lisesi müfredatını görüyor diye mutluydum ama sıralarda erkek-kız niye oturamıyor ki? Siz ne diyorsunuz, imam hatip liselerinin hepsi aynı mı yoksa bazılarının bu okul gibi farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Bahsettiğim lise tanıtım videosu. 1:09 dakikalarını açabilirsiniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
LİSE TANITIM VİDEOSU.mp4
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.