İnsanlardaki "LGBTİ+ Destekliyorum Ama Çok Gözümüze Sokuyorlar" Çelişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LGBTİ+ benim gözümde algı örgütünden başka bir şey değildir. Türkiye'de bunu PKK YPG yanlıları daha çok savunuyor ve YPG mevzilerinde terörist erkekler birbirlerini öperken Türkiye Cumhuriyeti Devletine biz böyle özgürüz vb diyorlar. Eşcinsellik uzun yıllardır bilinen bir sapkınlık ve LGBTİ+ olarak örgütlenmesi bir operasyondur. Teknoloji çağında olduğumuzdan genç nesilleri Tiktok,İnstagram,Dizi filmler vb üzerinden ilgilerini bir şekilde çekerek zehirliyorlar. Birinin ilgisini çekip zehirlediklerinde o da arkadaşlarıyla paylaşıp böyle böyle türüyorlar. Bence bu zamanlarda 0 - 14 yaş kişilerin internet kullanımı kontrol edilmelidir veya eğitim verilmelidir uzak durmaları gerektiği hakkında. 18 yaş üstü kişiler taksimde "velev ki i*neyiz" diye pankart açtıklarında sokaklardan TOMA yardımıyla temizleniyor. Ama bu kişilerin bu hale gelmemesi için dediğim gibi önceden tedbir alınmalı. Gerek nüfus kontrolü gerek sapkınlık kontrolü için lisede veya ortaokul son sınıfta(ergenlik zamanlarında) erkeklere erkek uzmanlar kızlara kız uzmanlar tarafından cinsel eğitim verilmelidir.

Öte yandan LGBTQ+-X/ gibi şeyler paylaşmayan, sosyal medyaya gökkuşağı resmi vs koymayan eşcinsellere bir şey demek yanlış olur. O zaten içinde yaşıyor kimseye zararı yoktur ve benim gözümde bu ülkedeki Siyahi,Alevi,Hristiyan vb kardeşlerimize duyduğumuz saygıyı onlara da duymalıyız.
 
Son düzenleme:
Nobody:

LGBT:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İyi hoş ama, Boğaziçi Üniversitesindeki rektör tartışmasıyla bu insanların görüşü arasında en ufak bir bağlantı kurabilmiş değilim.
 
O zaman saygı duymam, sapıklık bu. Ki dinimizde de uygun değil. Ama hastalık falansa bilemem, o zaman işler değişir.
Bu sapkınlıktır. Nasıl ki sen oyuna, başkası sigaraya, başkası hayat kadınına gitmeye alışıyorsa, bu kişilerde internetten görüyor/gösteriliyor ve iyice benimsetiliyor/benimsiyor sonra da al başına belayı.
 
Desteklemek, sevmek ve saygı duymak ayrı şeyler, yorum yapanlar için söylüyorum. Bir erkek bütün kadınlardan nefret ediyor, iğreniyor olabilir ama iş faaliyete gelince kadınlara ayrımcılık yapmadığı sürece sıkıntı olamaz, kimse kimseyi sevmek zorunda değil çünkü ama saygı duymayı öğrenmeniz gerek.

LGBTİ bireylere gelince, haklarını arasınlar, normalleşmesi güzel, haksızlığa uğradıklarında seslerini çıkarsınlar, desteklerim. Destekledim de hep. Hoş bir benzetme olmayacak ama mazur görün, her türlü protestoda, toplumsal olayda türeyen teröristler (Boğaziçi olayına has bir yorum değil, en ufak toplulukta paçavrayı çekip zılgıt çekip halay çeken farelerden bahsediyorum) gibi yerli yersiz, çok alakasız olaylarda bile LGBT bayrağı çekiliyor, dolayısıyla böyle yaftalanılıyor olması çok doğal maalesef. Belki de LGBT karşıtı propagandacılar yapıyor bunu, bilemiyorum. Olumsuz bir imaj yaratıyor bu durum. Hiç alakası bile yokken çıkıyor o bayrak çünkü. Her topluluk gibi homofobik ve artı olarak fazlaca muhafazakar halkımız da zaten sağ duyulu bakmadığı için iş daha da sarpa sarıyor. Siz en iyisi muhattabınız olarak onları değil de gençleri, yeni nesli alın, naçizane. :)

Ekleme: Hayatta "norm" olan şeyler vardır ve bu heteroseksüelliktir. Bu LGBT bireyler için hakaret değil ama insan üreme sistemine ters, anormal bir durum başta. Netflix dizi ve filmlerinde bu durum çok abartılıyor, doğallığıyla korunsa belki bir şey demeyeceğim insanların alışması için ama "suyu" çıkartılıyor. Z kuşağı bireyi olarak söylüyorum, Z kuşağından herhangi birisine bir şey söylenemez oldu. Yok gayler alınmasın, yok humanistler üstüme atlamasın, yok feministler saldırmasın bilmem ne... Bazı gerçekler vardır, ütopyada yaşamıyoruz, unicornlar yok, hayat toz pembe değil. Bu topluluklar, artık geçmiş öfkelerden mi geliyor bilemiyorum, fazlaca alıngan ve gereksiz tepki gösteriyorlar.
 
Son düzenleme:
İyi hoş ama, Boğaziçi Üniversitesindeki rektör tartışmasıyla bu insanların görüşü arasında en ufak bir bağlantı kurabilmiş değilim.
Emin ol 100 kişi toplansa aralarına 5 kişi sızar hepsine bu rektör böyle şu böyle der ve algı yaratıp 2 gün sonra o 100 kişiyi ne hale getirirler.
 
Bu arada gay mı doğuluyor gay mı olunuyor? Bir seçim mi yoksa bir hastalık mı?

Eşcinselliğin bir hastalık, bozukluk ya da eksiklik olmadığını, 3 farklı cinsel yönelimden birisi olduğunu ve doğuştan ya da 3 ile 4 yaşlarına kadar belirlenen, kişinin kendi seçmediği bir durum olduğu tıp bilim tarafından tespit edilmiş ve bu durum kabul görmüştür.
Kaynak: Wikipedia.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı