EREN SATAR
Kilopat
Vermem. Karşısındaki adama veririm. Şayet Kemal Kılıçdaroğlu olursa.
Az mantıklı düşünsen bu 20 yıllık iktidardan kurtulman gerektiğini anlayıp karşında selpak mendil bile olsa oy verirsin. Kemal Kılıçdaroğlu'na ben de bayılmıyorum.
Gördüğüm en doğru yorum galiba. Olay bu arkadaşlar.
Az mantıklı düşünsen bu 20 yıllık iktidardan kurtulman gerektiğini anlayıp karşında selpak mendil bile olsa oy verirsin. Kemal Kılıçdaroğlu'na ben de bayılmıyorum.
Gördüğüm en doğru yorum galiba. Olay bu arkadaşlar.
Arkadaşlar Kemal Kılıçdaroğlu %90 ihtimalle aday olacak. Özellikle sorum muhalif arkadaşlara,
Muhalif olsanız bile Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz? Yoksa seçime gitmez veya karşısındaki rakibe mi oy verirsiniz? Merak ettim teşekkürler.
Böyle düşünmeyip inceye oy atarsanız eğer ki işler yoluna girebilir.
Gerçekten SSK'yı mı bahane ediyorsun? Batan merkez bankası dururken. Başka birşey eklememe bile gerek yok.2019'da S400'lere ne gerek var deyip doğu Akdeniz olaylarında S400'leri savunan biri Kemal Kılıçdaroğlu.
SSK'yı batıran biri Kemal Kılıçdaroğlu.
İktidara geldiğimizde demirtaşı salacağız diyen biri Kemal Kılıçdaroğlu.
15 Temmuz'da televizyon karşısında takım elbiseyle bekleyen biri Kemal Kılıçdaroğlu.
Gidip inceye verirseniz o güzel 1 oyunuzu heba etmeyip belki de her şey yoluna girebilir![]()
Ana akım medyayı kontrol edenler interneti trollsüz bırakacak mı sanıyordunuz? İtibar etmeyin geçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.