Kilo alamıyorum

Şu konuları açmadan araştırma yapsanız keşke. Kilo almak için, fitness/vücut geliştirme yapıp, düzenli beslenip, düzenli uyuyarak ve yaktığınızdan fazlasını temiz besinler olacak şekilde yiyerek, (Clean Bulk) zaman içinde hacimlenir ve kilo alırsınız. "It's that simple". Kas olarak birden hacimlenmek gibi bir olay yok.

+

Dediğim sporlara başlarsanız iştahınızın açıldığını fark edeceksiniz.
 
Boy 1.93 kilo 58.
Benim sıkıntım kahvaltıyla. Akşam veya gece tıka basa yiyebiliyorum ama sabah uyandığımda 2-3 saat hiç bir şey yiyemiyorum.
Spor yaparken de aynı şey geçerli. Adam, kahvaltıda 6 yumurta ye diyor. Ben sabahları 2 tane yumurtayı yan yana görsem kusarım herhalde.
Askere de almıyorlar bu kitle indeksiyle.
 
Sıkıntı büyük. Sabah iştah kapalı oluyor normaldir. Tavsiyem sabah biraz daha erken kalkıp ayılıp sonra yemek yemeye başlamanız. Cicibebe işe yarar yüksek kalorili bir besin ama içinde şeker olduğu için pek sağlıklı değil bence. Ama evet baya faydasını görürsün:)
 
Ben kilo vermeye çalışıyorum millet kilo almaya çalışıyor, Arkadaşlar her şeyi oluruna bırakın zayıf olmak kilolu olmaktan çok daha iyidir, bayır yukarı nefes nefese kalıyorum var ya anlatamam. Bende önceleri ne yesem kilo alamıyordum ta ki evlenip sıkıntı stres yüzünden 2 sene içinde 15 kilo aldım daha da veremiyorum.
 
İçmek yerine kahvaltı da ekmek bansak daha iyi olmaz mı?
Sen 1 su bardağı doğal zeytin yağı ama bak bunu tüket tamamdır. Harici tüketeceğin tüm gıdalar sana kilo olarak dönecektir. Bu kesin sonuç. Sağlıksız ama hızlı ve sonuç odaklı kilo bu şekilde alınır. Millet gece yatmadan once içip de yatıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı