Hocam hem kalori açığı verip hem de aç hissetmemek büyük ütopya. Sizi anlıyorum ancak ben de dün öğrendiğim bilgileri satmıyorum burada. Ben sürdüremedim/benlik değil/daha efektifini buldum diyebilirsiniz ancak işe yaramıyor, vücudu yoruyor söylemleri doğru değil. Günün tamamının aç geçirildiği sistem zaten if olmaz, if'in amacı 8 saat açlığı sürdürüp otofajiyi yakalamak. Keto ve düzenli ağırlık antremanı ile desteklenirse de düşünmediğiniz ölçüde yağ yakarsınız. Tabii ki her insan birbirinden farklı.Arkadaşım beni anlamıyorsun galiba sırf aralıklı oruçu anlatmak için bile seminere geldilerYapma gözünü seveyim. Aç kalmadan bal gibide kilo verilir. Tabii bak ne demişim yukarıda herkes beslenir, bu yüzden de doğru bildiğini düşünür.
Halen hayır işe yaramaz, vücudu yorar diyorsanız; küçük bir kalori açığıyla (200-500) keto beslenen, yüksek protein, su ve yeşillik, işlenmemiş gıdalar tüketen, şeker tüketmeyen, düzenli antreman yapan sağlıklı bir insanın if'ten neden ve nasıl zarar göreceğini/if'in onda işe yaramayacağını açıklamanızı rica ederim, belki benim bilmediğim/kaçırdığım bir nokta vardır.