LG G4 vs Galaxy S6

Haklı olduğunu bilsem haklısınızdır derim egoist bir insan değilim .

Tasarım göreceli birşey olsaydı telefonlar kişiye özel üretilirdi.

İşlemci konusunda da cidden Exynos u kabullenmemek için direniyorsunuz . Qualcomm a ortaklığınız var heralde ?

Sana şunu söyleyeyim ne ararsan onu bulursun . Hata arıyorsun onu buluyorsun . Ben sana şunu rahatlıkla söylüyorum S6 şuan mobilde eline alacağın performans açısından tasarım açsından vs. açılardan en iyisidir. Xposed modülleri ile uyumsuzmuş ben ilk defa senden duyuyorum bunu . Sence samsung bunu atlamış olabilir mi ? Her neyse tartışmıycam seninle .

Samsung bunu atlamış olabilir. Bir şirket ürünün satılacağı maliyeti tutturmaya çalışır. Pasta yaparken malzemeleri koymak gibi. Eğer stabiliteyi umarsız bir fiyattan satmak isterseniz iPhone bunun için var. Tüm kullanıcılara maddi olarak hitap edip, bir şeylerden kısmak isterseniz Android ürünler de bunun için var. S6'nın tasarımı berbat. G4'ün tasarımı dünyalar harikası demiyorum ancak S6'dan daha iyi buldum. Elbette tasarım işlemci hızı gibi rakamlarla ifade edilemez. Bu yüzden düşünceleri öznel ve nesnel olarak ikiye ayırıyoruz ilkokul 3. sınıftan bu yana. @brk35 arkadaşın taleplerine, kullanımına göre yorum yapmış. Israrla G4 alın dememiş ki S6'yı uygun görmüş. Haklı mı değil mi bilmiyorum ancak daha objektif yaklaştığı kesin.

Bu arada S6 kamera açısında G4'ten üstün bana göre. Hatta canlılıkta fark atıyor. Sağlamlık konusunda ikisi de aynı. Yüz üstü düşerse ikisinin de camı bariz bir şekilde çatlıyor ya da kırılıyor. Batarya performansında G4 üstün ancak boynumuzda şarj aletiyle dolaşırken hala nasıl sorun ediyoruz bilmiyorum. İşlemci performansı konusunda bir şey demiyorum. 2 yıl sonra hepsi yetersiz gelecek nasılsa. Ses konusunda G4'ün daha iyi olduğunu okudum Alt ve Mid'lerde. Yani Pop, R&B, Hip&Hop gibi türlere daha yatkın.

İşlemci olarak savunduğumda genel olarak savunmuş olurum. İçine performans da girer yazılım da girer. Ama ben Qualcomm işlemci konusunda en başarılı demiyorum, yazılım bakımından en başarılı diyorum. Tabii siz bunu da yanlış anladınız yada farklı yere çekmek istiyorsunuz.

Tasarımın göreceli olduğunu bile kabul etmiyorsunuz ya, ne desem boş...

Kardeşim inanın tartışmak istemiyorum artık. Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim. Hepinize Hayırlı geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
S4 e bak kaç aydır neredeyse her ülkeye Lolipop güncellemesi geldi ama nedense iş Türkiye'ye gelince erteleniyor. Sence Samsung ülkemizi önemsiyor mu halâ ?

S4 e bak kaç aydır neredeyse her ülkeye Lolipop güncellemesi geldi ama nedense iş Türkiye'ye gelince erteleniyor. Sence Samsung ülkemizi önemsiyor mu halâ ?
Kardeşim güncelleme ülkelere göre dağıtılmaz. Samsung S4 telefonunun birden fazla sürümü var. Henüz Türkiye'de satılan sürümüne güncelleme gelmemiş demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı