LG G4 vs Galaxy S6?

Kayra Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu yarın almaya gideceğim ve sadece bu ikisinden birini alacağım. 1800 TL fiyat bandında en iyi telefon bana göre bu ikisi ve telefonda oyun çok oynarım, fotoğraf ve video çok çekerim. Ayrıca müzik de çok dinliyorum ve internette çok geziyorum. Sizce bunlara göre hangi telefon daha mantıklıdır? Acil cevap verirseniz sevinirim. Yarın gideceğim almaya çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle S6 daha iyi telefon. Ayrıca sen galiba telefon almayacaksın, sen boşu boşuna milletin zamanını çalmak için konu açıyorsun. Senin kullanıcı adını iyi hatırlıyorum. Buna benzer 7-8 tane daha konu açmışsın. Alacaksan al, almayacaksan da konu kirliliği yapma.

Kesinlikle S6 daha iyi telefon. Ayrıca sen galiba telefon almayacaksın, sen boşu boşuna milletin zamanını çalmak için konu açıyorsun. Senin kullanıcı adını iyi hatırlıyorum. Buna benzer 7-8 tane daha konu açmışsın. Alacaksan al, almayacaksan da konu kirliliği yapma.
Açtığım konuları sadece kendim için açmıyorum, facebook gruplarında çok sorular oluyor onların istekleri doğrultusunda düzenleyip konu açıyorum ve o verilen cevaplara göre onlara bilgi veriyorum. Ama bu konuyu kendim için açtım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı