Linux neden kullanılmıyor?

Yok hocam. Dünya üzerindeki tüm oyunları oynamak zorunda hissetmez kimse. Ancak Gamer adı verilen kişiler çok fazla oyun oynar. Desteklenmeyen bir çok program var.
O desteklenmeyen programlarin hicbirisini kullanmayan milyonlarca insan var ve Linux kullanmiyorlar. Kullanabilecek kapasitede de degiller zaten.

O desteklenmeyen programlarin hicbirisini kullanmayan milyonlarca insan var ve Linux kullanmiyorlar. Kullanabilecek kapasitede de degiller zaten.
Yok hocam. İnsanlara laf etmek senin harcın değil. Belki Windows gözüne daha hoş geliyor. Nereden bileceksin bunu?

Nerenizden uyduruyorsunuz bunları acaba.

Realtek sürücüsü yok. Windows'ta ses daha iyi çıkıyor ne yazık kı. Özellikle Mint kullanırken fark ettim. Kulaklıkla 2 işletim sistemindede şunu dinledim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yazık ki Windows'ta ses daha iyi çıkıyordu. Şimdi eski ama iyi olan laptopumu tamir edip ona Linux kuracağım. Çünkü Linux'u çok seviyorum. Özellikle Mint ve Ubuntu Windows'u çok aratmıyor sadelik olarak. Bence.

Linux'ta öğreneceğin bir şey yok ki 1-2 basit kod öğreneceksin o kadar. Örnek olarak CD komutu ile klasörlere girebiliyorsun bu ve buna benzer 1-2 kod.

Kod:
sudo apt install wine.
sudo apt install chrome.
sudo apt install easyeffects

Buyursun virus kapip evini rontgenletsin, ozel hayatini, kisisel bilgilerini ifsa etsin o zaman.
Hocam kullanıcı imzana koyduğun videoyu temsil ediyorsun. Bir de millete eşek diyorsun. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı