Linux neden kullanılmıyor?

Realtek sürücüsü yok. Windows'ta ses daha iyi çıkıyor ne yazık kı. Özellikle Mint kullanırken fark ettim. Kulaklıkla 2 işletim sistemindede şunu dinledim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yazık ki Windows'ta ses daha iyi çıkıyordu. Şimdi eski ama iyi olan laptopumu tamir edip ona Linux kuracağım. Çünkü Linux'u çok seviyorum. Özellikle Mint ve Ubuntu Windows'u çok aratmıyor sadelik olarak. Bence.

Kod:
sudo apt install wine.
sudo apt install chrome.
sudo apt install easyeffects

Kodlar gayet basit ne var bu kodlarda :D

Aslında Linux'ta Windows gibi basitleşti. Ancak bazı oyunlar ve programlar çalışmadığından insanlar denemek istemiyor.
Hayir ya oyunla programla alakasi yok. Zaten oyunlar calismiyor diye geceni adam yerine koymuyorum da. Kullanmayanlar da entellektuel olarak yetersiz olduklarindan kullanmiyorlar. Windows'a para odeyip niye urun olayim diyebilecek kadar felsefi gorusu olmayan basit bir ise yaramaz(en azindan benim bir isime) insanlar.

Sen bu esek lafini neden bu kadar ustune alindin anlayamadim yaran mi var?
Yok dostum. Linux kullanmayanlara eşek diyorsun ya hani. Ben de bir şüphe ettim bu arkadaşın eşeklerle bir anısı mı var diye.

Hayir ya oyunla programla alakasi yok. Zaten oyunlar calismiyor diye geceni adam yerine koymuyorum da. Kullanmayanlar da entellektuel olarak yetersiz olduklarindan kullanmiyorlar. Windows'a para odeyip niye urun olayim diyebilecek kadar felsefi gorusu olmayan basit bir ise yaramaz(en azindan benim bir isime) insanlar.
İşte şimdi fanboy gibi konuştun. İnsanların hangi işletim sistemini kullanacağına sen mi karar veriyorsun? Cidden İmzana koyduğun video ile birebir aynısın.

Yok dostum. Linux kullanmayanlara eşek diyorsun ya hani. Ben de bir şüphe ettim bu arkadaşın eşeklerle bir anısı mı var diye.

Ben insanlara esek diyorum insanlari esek yapan sadece Linux kullanmayi becerememeleri degil daha tonla şey sayabilirim.

İşte şimdi fanboy gibi konuştun. İnsanların hangi işletim sistemini kullanacağına sen mi karar veriyorsun? Cidden İmzana koyduğun video ile birebir aynısın.

Vallahi imzanla birebir aynisin bla bla dedigin adam yasin kadar suredir her iki isletim sistemini kullanmis bu hayatta tonlarca agir badire atlatmis, hayat gorusu felsefesi, kendine saygisi olan Kisaca cebinden senin gibi 5 tane cikartabilecek bir adam yani. Profilimdeki videonun bir tarafina neden battigini da cok iyi anliyorum.

Ben insanlara esek diyorum insanlari esek yapan sadece Linux kullanmayi becerememeleri degil daha tonla şey sayabilirim.

Vallahi imzanla birebir aynisin bla bla dedigin adam yasin kadar suredir her iki isletim sistemini kullanmis bu hayatta tonlarca agir badire atlatmis, hayat gorusu felsefesi, kendine saygisi olan Kisaca cebinden senin gibi 5 tane cikartabilecek bir adam yani. Profilimdeki videonun bir tarafina neden battigini da cok iyi anliyorum.
Yaşım kadar süredir iki işletim sistemi kullanmış insan gelmiş burada şov yapıyor. Madem bu kadar bilgilisin insanlara Linux'un kolaylığını öğretsene. Kalkıp burada insanlara atar yapacağına insanlara bir faydan dokunsun. O zaman bizim de fikirlerimiz değişir. Kendimce konuşuyorum. Yeniliklere açık bir insanım. Linux'un + ve - yönlerini söyle, hangisini kurmalıyım söyle kendimi değerlendireyim. İmzandaki video benim bir taraflarıma batmadı ancak kendini bilmeden insanlara cahil demen bana bir garip geldi. Cahil insanlar hep böyle atarlıdır.

İnsanlar üşengeç. Çoğu insan muhtemelen bunu der:

- Neden evrensellik düzeyinde ulaşılamaz bir seviyede olan Windows'undan vazgeçip bilgisayara hükmedebileceğin, açık kaynak, desteği nispeten daha az bir maceraya çıkarsın ki? Windows gayet rahat.

Biraz haklılar da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı