Linux vs Windows Anketi

Linux vs Windows

• Oy verenlerin toplamı
    239
Sıkı bir oyuncuyum ama Linux kullanıyorum 🤠. Memnunum da.
Bi öğrenemediler Linux'ta oyun oynandığını arkadaş.

Bu arada Linux oyun konusunda Windows'u açık ara sollar. Performans her şekilde daha iyi. Wİndows oyununu Windows'tan iyi açıyor böyle bir durumda nasıl Linux'a oyun konusunda övgü edilemez. Kabul edilir şey değil.

Bi öğrenemediler Linux'ta oyun oynandığını arkadaş.

Bu arada Linux oyun konusunda Windows'u açık ara sollar. Performans her şekilde daha iyi. Wİndows oyununu Windows'tan iyi açıyor böyle bir durumda nasıl Linux'a oyun konusunda övgü edilemez. Kabul edilir şey değil.

Soru sordum arkadaşım. Oynayabiliyor musun?

R6S, Valorant, PUBG, Lost Ark, Battlefield 2042, Hunt: Showdown gibi oyunları oynayabiliyor musun?
Dediklerinizin bir çoğu henüz destek alamamış. R6S ve Valorant kernel düzeyinde çalıştığından Native gelmeden çalışması imkansız. Diğerleri de gelirse zaten sorun yok.

Bu dediğiniz de oyun yapımcılarının politikası bu arada. Birçok oyuna destek var. Az oyun kaldı.

Hayır, çalışmıyorlar. Bir çok oyun native destek sağlamamakta. Uzun zamandır araştırıyorum ve Linux'un gelişimini takip ediyorum.
Native gelmesi oyun yapımcılarının politikasıyla alakalı dediğim gibi.

Dediklerinizin bir çoğu henüz destek alamamış. R6S ve Valorant kernel düzeyinde çalıştığından Native gelmeden çalışması imkansız. Diğerleri de gelirse zaten sorun yok.

Bu dediğiniz de oyun yapımcılarının politikası bu arada. Birçok oyuna destek var. Az oyun kaldı.

Linux'un bir suçu yok elbette. Para nereye geliştirici oraya. İlgi az olunca destek sağlamaya da uğraşmıyorlar doğal olarak.

@Pacmanİnstall, Chrome yerine Firefox yakışırdı ama 😀

Linux'un bir suçu yok elbette. Para nereye geliştirici oraya. İlgi az olunca destek sağlamaya da uğraşmıyorlar doğal olarak.

@Pacmanİnstall, Chrome yerine Firefox yakışırdı ama 😀
Chrome Firefox'tan daha akıcı çalışıyor yoksa bende Fİrefox görünümünü daha çok seviyorum. CHrome DRM sitelerinde fark atıyor özellikle. :)

Kernel düzeyi değil, EAC sıkıntı çıkarıyor. Oyunların da Linux'a çıkmamasının sebebi açık bir şekilde hilelerin daha zor tespit ediliyor olması. TF2den örnek vereyim, çoğu hile Linux kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı