Kali dağıtımına artık alıştım bana kötü gelen yanıda yok açıkçası ama bakacağım teşekkürlerKali ile kısıtlı kalmanıza gerek yok. BlackArch de deneyebilirsiniz.
Kali dağıtımına artık alıştım bana kötü gelen yanıda yok açıkçası ama bakacağım teşekkürlerKali ile kısıtlı kalmanıza gerek yok. BlackArch de deneyebilirsiniz.
Oyun konusunda bildiğiniz yanlışlar var.
Hem platform arayüzleri ile kurulabilen oyunlar hem de depolardaki açık kaynak oyunlar ile GNU/Linux'ün geri kalır yanı yok.
2 yillik bolum kazaninca benim hareketler.Windows en iyisidir. Linux çöp sistem. Bilgisayar programcısıyım.
Abi ne programcısı ya, bir kere C++ ismini duymuştır böyle diyordur. Adam linux'a çöp dedi ya.2 yillik bolum kazaninca benim hareketler.
12 yasinda programlamaya basladim. Bilgisayar muhendisligi okuyorum. Bilgisayarimin basina gectigimde isletim sistemimi vucudumun bir parcasi gibi kullanabiliyorum. Tesekkurler Linux.
Neden peki? Bence Kali, Ubuntu gayet iyi sistemler.
Tek desteğü fazla diye kullanıyorum. Yoksa Kali çok daha çekici geliyor bana.
Uygulama desteği kullanım alanına göre var. Kullanım alanı oyun olmadığı için destek yok demek doğru olmaz. Hem en son ne zaman linux kullandınız bilmiyorum amaartık linux kütüphanesi eskiye nazaran çok daha geniş. Çoğu oyunu bile açıyor artık. O nedenle direkt "çöp" demek yerine kullanım alanıma uygun değil demek daha doğru olur. Üslup önemli güzelce deseydiniz kimse bu kadar tepki göstermezdi. Ben Win11 sevmiyorum şahsen ama hiç bir zaman çöp demedim.Yaygınlık yok, uygulama desteği yok. Kullanımı pratik değil, standart yok, geriye uyumluluk yok.
2 yillik bolum kazaninca benim hareketler.
12 yasinda programlamaya basladim. Bilgisayar muhendisligi okuyorum. Bilgisayarimin basina gectigimde isletim sistemimi vucudumun bir parcasi gibi kullanabiliyorum. Tesekkurler Linux.
Aga ne anlatiyorsun?Bilgisayar mühendisliği okuyup da, 4. sınıfta hiçbir şey bilmeyen bir sürü insan var. Lise bitince mühendislik diye uğraşma zaman kaybı... Programlama okuyarak öğrenilmez yetenek gerektirir...
Çok güzel sallıyorsunuzYaygınlık yok, uygulama desteği yok. Kullanımı pratik değil, standart yok, geriye uyumluluk yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.