Birazda kod yazmayi vs. ogrenmek istiyorum.Linux işletim sistemine program kurarken next next desteği gelmeli bence. Her zaman kod yazmak sıkıcı oluyor.
Milleti korkutmayın, Windows kullanması en zor işletim sistemidir. Öyle mavi ekran verir, biraz kurcalayınca sorun çıkartır neyse bu ayrı bir konu. Ben uçbirimi değil Synaptic'i kullanıyorum yani sizin dediğiniz next next deyip kuruyorum yazılımları. Ayrıca bunlardan daha da önemlisi GNU/Linux'un en önemli yanı özgür olması, teknik özellikleri değil.Linux işletim sistemine program kurarken next next desteği gelmeli bence. Her zaman kod yazmak sıkıcı oluyor.
Ne çektiğimi bir bilseniz. Ama arkadaşları korkutmamak gerek.Linux iyi işletim sistemi ama, ekran kartı sürücüsünü yüklemek tam bir işkence bana.
Haklısınız fakat Linux'un hatası çok olsa dahi insanı geliştiriyor.Duyan da Windows'ta her gün bin tane sorun çıkıyor sanar. En çok kullanıcıya sahip işletim sistemi ki sorunlar da daha çabuk ortaya çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.