Yeni solo şampiyon belki ilgini çeker onun için mö biriktir derim.
40.000 öz var öneri şampiyonları beklerim
Dari.
Yasuo.
Teemo.
Garen
Akali.
Zed.
Lee Sin.
Varus.
Gibi şampiyonları ortalama seviyede oynayabiliyorum.
Yeni solo şampiyon belki ilgini çeker onun için mö biriktir derim.
Solo ile oyun sırtlanmaz. LoL takım oyunu bota TP kovalayın. Soloda kurduğunuz üstünlüğü oyuna yansıtamıyorsanız. Hızlı push alıp TP veya mide roam bakacaksınız. Camille öneririm baya OP.Peki TR'yi komple salıp xxx sitesinde satılan 30 level Unranked West hesabı alsam ban sorunu olur mu?
Biliyorum yaklaşık 5-6 yıldır oynuyorum 1 yıldır da aktif olarak sürekli oynuyorum.
40.000 öz var öneri şampiyonları beklerim.
Dari.
Yasuo.
Teemo.
Garen.
Akali.
Zed.
Lee Sin.
Varus.
Gibi şampiyonları ortalama seviyede oynayabiliyorum.
Yeterince iyi oynanırsa her şampiyon taşır diye biliyorum.
Karşıda Solo harici tüm laneler kasınca pek mümkün olmuyor hocambu maçlardan önceki maçlarda 9 el art arda kazanmıştım.
Benim yerime.
Açıklamış ben de detay vereyim neden Garen'le olmaz çünkü tank ağırlıklı bir karakter tamam hasarı çok yüksek tanklığı adamı delirtir op gibi duruyor fakat verdiğim örnek olan yone her koşulda kasılmış ise çok daha fazla iş yapıyor neden çünkü engage potansiyeli daha yüksek ultisi ile içeri dalıp çok uzak mesafeleri anında kapatıyor ve savaşlarda ADC'yi çıkartabliyorsunuz ardından sadece e basıp arkalardaki rahat yerine dönebiliyor.
Mesela Garen'le bu imkansıza yakın siz Q basıp koşana kadar o takım sizi yer.
Çok basit bir örnek fakat çoğaltılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.