Matematik dersi çok zor geliyor

En baştan anlatayım hocam bu konu kapansın artık. Şu an halihazırda üniversitede okuyorum fakat memnun değilim. Bu yıl sınava başvurdum fakat oyun oynayasım tuttu. 3 ay PC almak için uğraştım. PC'yi alınca oyun oynama hevesim 1 haftada gitti. Sonra da öyle işte o arada tüm çalışmalarım çöp oldu. Sınava da başvurdum bu yıl. Asıl hedefim PC mühendisliği.
Bir önceki konunda okula gitmiyorum yazıyorsun şimdi universitede okuyorum yazıyorsun bu nasıl bir çelişki?

En baştan anlatayım hocam bu konu kapansın artık. Şu an hali hazırda üniversitede okuyorum fakat memnun değilim. Bu yıl sınava başvurdum fakat oyun oynayasım tuttu. 3 ay PC almak için uğraştım. PC'yi alınca oyun oynama hevesim 1 haftada gitti. Sonra da öyle işte o arada tüm çalışmalarım çöp oldu. Sınava da başvurdum bu yıl. Asıl hedefim PC mühendisliği.
Bilgisayar Mühendisliğinde matematik önemli diye biliyorum bu sebeple matematiği zorlayıp yapman lazım ama ne kadar çok istiyorsun bilgisayar mühendisliğini yada gerçekten istiyor musun bilmiyorum.

Tavsiyem gerçekten istiyor musun istemiyor musun ona bir karar ver istemiyorsan ya istediğin bir bölüme karar ver çalış oku istediğin bölümdede matematik varsa kusura bakma yapacaksın yoksa git sayısal yada eşit ağırlık bölüm tercihi yap yada hayata atıl.

Troll falan olduğunu düşünmeye başladım dost. Önceki konularını tek tek inceledim bir de ana sayfama düşüyor her zaman aynı cevaplar veriliyor sana. Yapamıyorsan kafana vurup matematiği aklına mı sokmamiz lazım anlamadım. Göz ardı etmek istemiyorum ama baydı bu konular bir tik. 5-10 adamı geçtim istersen 100 kişi etiketle herkes aynı cevabı verecek. Kimin ne dediğini bu konudan da öbür konulardan da görüyoruz. 2 yıllığı falan geç, yanlış anlama da bu kafayla PC mühendisliği hayal. İllaki birisi gerçekçi konuşmalı, herkes umut depoluyor da sende tık yok. Sanayiyi bir dolaş da hoşuna giden bir meslek olursa ustasıyla konuş. Matematik yok PC mühendisliği istiyorsun. DGS falan diyorsun, anlamadım mezun musun 2 yıllık mı okuyorsun belli değil. Neyse…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı