Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Arkadaşlar 15 yaşındayım ama 16'ya girdim bile. Boyum çoğu arkadaşımdan daha uzun. Ve pek yemek yemem ben. Uzun ince birisiyim yani. 55 kiloyum ama hiç kilolu göstermiyorum. Zayıfım yani.
Sabah az bir yemek yerim, okulda bir kaç şey atıştırırım. Zaten paramı harcamam okulda çünkü para biriktiriyorum sürekli olarak.
Okuldan gelince kahvaltı yapar ve akşamleyin 1 tabak çorba ve 1 pilav yerim. 1 tabak diyorsam da az yani.
Ben kelimenin tam anlamıyla ayı yarması gibi olmak istiyorum
Yani şişko değil ama kilolu. Biraz sağlam olmak yani. Bileğim falan ince mesela çünkü kilosuzum 
Biraz da yana doğru genişlemek istiyorum. Gerçekten boyum uzun ama kilo alamıyorum. Kilo almanın basit çözümleri var mı ? Ben kilo almak istiyorum. Ve gerçekten az yiyorum bu bir gerçek.
Sabah az bir yemek yerim, okulda bir kaç şey atıştırırım. Zaten paramı harcamam okulda çünkü para biriktiriyorum sürekli olarak.
Okuldan gelince kahvaltı yapar ve akşamleyin 1 tabak çorba ve 1 pilav yerim. 1 tabak diyorsam da az yani.
Ben kelimenin tam anlamıyla ayı yarması gibi olmak istiyorum
Biraz da yana doğru genişlemek istiyorum. Gerçekten boyum uzun ama kilo alamıyorum. Kilo almanın basit çözümleri var mı ? Ben kilo almak istiyorum. Ve gerçekten az yiyorum bu bir gerçek.