- Makaleler
- 5
Dogru dagitimi bulana kadar tam gaz devam ediyor o sayilar![]()
Arch kullanmaya başlayana kadar(!)
Dogru dagitimi bulana kadar tam gaz devam ediyor o sayilar![]()
İnternete bagli olma ne alaka? Windows'ta internet yokken uygulama indirebiliyorsun da haberimiz mi yok?
DEB, RPM, AppImage dosyalarini arastirin bakalim. Bilmeden yorum yapmayalim. winZort'daki uygulamalarin o sekilde yuklenmesinin sebebi baska alternatif olmaması.Evet birçok oyun ve uygulamanın offline setup paketini bulabiliyorsun Windows'ta fakat Linux'ta birçok şey internet istiyor.
Offline Setup paketi dediğin şeyi hiç düşündün mü acaba? Korsan mı indiriyorsun? Korsan Linux'ta da oynanıyor öncelikle.Evet birçok oyun ve uygulamanın offline setup paketini bulabiliyorsun Windows'ta fakat Linux'ta birçok şey internet istiyor.
Linux'a virus bulasdigindan windows daha iyi diyeni bile gormustum ama Linux'da offline setup yok diyeni görmemiştimOffline Setup paketi dediğin şeyi hiç düşündün mü acaba? Korsan mı indiriyorsun? Korsan Linux'ta da oynanıyor öncelikle.
Windows'ta yaptığın her şeyi Linux'ta da yapabiliyorsun merak etme. Sadece sen nasıl yapıldığını bilmediğin için şu an ciddi ciddi sallıyorsun.
Evet birçok oyun ve uygulamanın offline setup paketini bulabiliyorsun Windows'ta fakat Linux'ta birçok şey internet istiyor.
Offline setup paketi dediğin şeyi hiç düşündün mü acaba? Korsan mı indiriyorsun? Korsan Linux'ta da oynanıyor öncelikle.
Windows'ta yaptığın her şeyi Linux'ta da yapabiliyorsun merak etme. Sadece sen nasıl yapıldığını bilmediğin için şu an ciddi ciddi sallıyorsun.
Hayır Linux'u az bile olsa biliyorum zamanında Windows'u tamamen silip Debian tabanlı Pardus 21.1 Xfce kurmuştum bu yüzden az çok biliyorum fakat bana fazla karmaşık geliyordu ve bir şey yükleyeceğim zaman önce telefona yükleyip sonra bilgisayara atamıyordum daha doğrusu atıyordum fakat kuramıyordum tekrar internet istiyordu fakat Windows tarafında önce telefona yükleyip bilgisayara atarak kurabiliyorsun direkt ondan bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.