Neden KDE Kullanıyorsunuz?

Pizza Seven

Hectopat
Daha fazla  
Asla KDE'yi sevemedim. Nedense Unity arayüzü bana daha kullanışlı geliyor (Temalar özellikle çok hoş). Ayrıca Windowsa benzetiyorum biraz. KDE 5 o kadar kötü değil ama Arc teması ile Unity benim için vazgeçilmez konumda. KDE'ye bir tepki olarak doğdum galiba.
@Berkant Ayhan Karabudak @Kimse

KDE kullanmıyorum, kullanışlı bulmuyorum çünkü. Ama Quidsup'ın (Youtube kanalı) masaüstünü gördükçe kullanasım geliyor. Bu yüzden sanal makineye Manjaro KDE kurdum, Quidsup'ın masaüstünü ayarladım ve çok güzel oldu. Arada giriyorum. Aslında kullanışlı değilden kastım, her yer efekt dolu. Çok cafcaflı, süslü bir masaüstü. Sadeyi seviyorum. Gnome ve XFCE masaüstleri favorimdir, i3 pencere yöneticisini de severim. Yeni kurdum, bağımlılık yapıyor. :)

Tamamıyla alışkanlık :D

Linux'a ilk KDE ile başladım, KDE ile devam ediyorum. Ubuntu'da Unity, Fedora'da Gnome ve Antergos'da Gnome kullandım, hepsinde çok güzel temalar, ikon paketleri felan kurmuştum ama cıks, olmayınca olmuyor, ekranı yumruklayasım geliyor bir süre sonra. Birde KDE araçlarına alışkanlık var tabi, hepsi tek seferde yüklü geliyor.

http://i.hizliresim.com/9o1mZ5.png

Manjaro 15.12 KDE with Numix.

Tamamıyla alışkanlık :D

Linux'a ilk KDE ile başladım, KDE ile devam ediyorum. Ubuntu'da Unity, Fedora'da Gnome ve Antergos'da Gnome kullandım, hepsinde çok güzel temalar, ikon paketleri felan kurmuştum ama cıks, olmayınca olmuyor, ekranı yumruklayasım geliyor bir süre sonra. Birde KDE araçlarına alışkanlık var tabi, hepsi tek seferde yüklü geliyor.

http://i.hizliresim.com/9o1mZ5.png

Manjaro 15.12 KDE with Numix.
Bende ikon teması olarak Numix kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı