Sanırım sen haklı çıkmaya çalışıyorsun. Okuduğunu anlamadığından anlamalıydım. Tatmin ol diye söylüyorum, -BATTI.. Bayağı da umrumda. Hatta o kadar umrumdaki Gecem, gündüzüm bu başlık oldu.Aynı şeyi söylüyoruz. Bu durum sana batmış ki canın sıkılıyor. Yazmadan önce düşünseniz ne de güzel olacak.
Saçmalık. İnsanlar istediği soruyu istediği kadar sorar. Benim bilgisayarımın fanı bozulsa ve daha önce bu konuyla ilgili konu açılıp açılmadığına bakmadan bir konu açsam ama daha önce aynı durumla ilgili bir konu açılmış olsa bana da mı kızacaksınız? Kendinize gelin. Sizin düşünceniz Türkiye'de başkanlık sisteminin ne kadar berbat bir sistem olduğunun da örneği. Tek adam her şeyi kafasına estiği gibi yönetiyor ve ortalık lağım çukuruna dönüyor.Bende sorun var galiba. Ya anlatamıyorum yada anlamak istemiyorsunuz. Batan bir şey yok. Sıkılma durumunu batmak olarak algılıyorsanız bu sizin bileceğiniz iş. O zaman sürekli oyalanacak bir durum bulun derim. Sonrası malum.
Mantıklı bir insan araştırır. Tamam, burası bir forum. Başlıkta açabilir. Karışamam da. Ama "Hayatın anlamı ne?", "Tanrı var mı?" başlıklarını kaldırın ve forum da yeller estiğini görün.
Hay ağzını öpeyim ya.. Şu cevabı verseler. Yeterdi benim için. Bende biliyorum bu durumun bu olduğunu. Ama başlık açılsın ki, durumun farkına varsınlar. İnsanlar anlamıyor ve körlemesine savunuyor. Garip..Forumun kitlesi genel olarak ergenliğe yeni giren bireylerden oluştuğu için gayet doğal bir durum aslında. Asıl sorun "Tanrı var mı?" gibi bir sorunun cevabının olmamasına ya da cevabı olsa bile bunu kimsenin bilememesine rağmen hep sorulması.
Şimdi oldu. Şu an bunu dediğin için zevkten kıvranıyorum. Şaka bi yana "Tanrı var mı?" konularda düşüncesizce atıp tutan insanların fikirlerini çürütmeyi seviyorum o yüzden böyle konuların açılması beni mutlu ediyor. Bazen sadece gülmek için giriyorum bu tür konulara.Sanırım sen haklı çıkmaya çalışıyorsun. Okuduğunu anlamadığından anlamalıydım. Tatmin ol diye söylüyorum, -BATTI.. Bayağı da umrumda. Hatta o kadar umrumdaki Gecem, gündüzüm bu başlık oldu.
Tatmin oldun mu?
Şimdi oldu. Şu an bunu dediğin için zevkten kıvranıyorum. Şaka bir yana "tanrı var mı?" konularda düşüncesizce atıp tutan insanların fikirlerini çürütmeyi seviyorum o yüzden böyle konuların açılması beni mutlu ediyor.
Yine anlamadınız. Açtığın konuyu okudum benim dediğim ise bu tür felsefi konuları sevmemin nedeninin insanların cahilliklerini çarpıştırması.Tanrı var mı? konusunun içeriği hakkında konuştum mu ben? Bir bak gözünü seveyim. Başlığı baştan aşağı gözden geçir. Tanrı var veya yok demiş miyim? Alıntı yap.. Lütfen.
???:@Mali the Perfect peki sen bu konu başlığını açınca değişen bir şey oldu mu? Bir sorayım.
Amacımın bu olduğunu söylüyorum. Anlamayacaksan sürekli gün içerisinde bunu bu şekilde alıntıla yaparım. İstersen.Bende biliyorum bu durumun bu olduğunu. Ama başlık açılsın ki, durumun farkına varsınlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.