Windows para için, Linux sevgiyle yapıldı. Ah şu Linux'a olan ön yargı bir kırılsa...Windows para için var.
Windows para için var.
Windows para için var.
Bence bu yeterli bir sebep kullanmamak için. İyi forumlar.
Komutlara ihtiyaç bile duymuyorsunuz. 4-5 kere kullandım sadece.Oyun oynamıyorsan Windows kullanman hata olabilir. Linux zor diyerek Windows'ta olanlar var ama temel komutlerı öğrenmek zor değil.
Komutlara ihtiyaç bile duymuyorsunuz. 4-5 kere kullandım sadece.
Mint'de bir kere bile kod kullanmadım. Hatta şunu iddia ediyorum. Linux'un Windows hali olan Winbuntu Windows'dan daha kararlıdır daha stabildir. Windows görünümünde Linux.Oyun oynamıyorsan Windows kullanman hata olabilir. Linux zor diyerek Windows'ta olanlar var ama temel komutlerı öğrenmek zor değil.
Kopyala-yapıştır yapsan da yeter.Evet komut gerekmeden de çalışabilirsin ama terminalsiz Linux olmaz zaten terminal olmasa Linux olmaz komut bilmek gerekli gibi. Eğer sadece internete bakarım dersen bilgisayarı açmayı bilmen yeter.
Ve son olarak Steve Jobs bu konuda kesinlikle haklıdır. Bence Windows kullanmamak için bu kadar sebep yeter. Ama arttırılabilir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.