Annemiz doğurduğu için.
İşte sorunda bu zaten, bir hata yok.
Hata nerde anlamadım ?Ya bak 2. demem olacak. Eğer-hata-olmasaydı-zaten-kimse-sorgulamazdı.
Hata nerede anlamadım?
Tanınmak için.Ben yaratan birisine pek inanmıyorum. Yani her zaman karamsar kalıyorum. Acaba neden yarattı? Sebebi neydi ki yarattı? Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Canı sıkıldı da mı yarattı?
Kadere inanır mısınız? Eğer zaten kaderimiz yazılıysa cennet veya cehhenneme gideceğimiz zaten belli olmaz mı? Bunun cevabını hep merak etmişimdir yanlış anlamayın lütfen. Cevabını bilen yazabilir mi.
O zaman neden kulluk etmemizi istiyor? Mükkemmel bir yaratıcıysa bizi sınava sokmaz, bizim özelliklerimizi (kötü biri olmamız, iyi biri olmamız, iyi eğitim almamız, kötü eğitim almamız, yakışıklı, zeki, aptal, cahil biri olmamız vb.) şansa bağlı bir şekilde yaratıp, en sonunda da sonsuz bir hayata, cehennem ve cennete göndermez.
Kuran'da da Allah'ın düşünemediğimiz kadar gücü, kudreti vb. her şeye sahip diye tanıtıyor.
Bana bu videoda anlatılan spiritüalizm felsefesi çok mantıklı geliyor:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.