Okulda şiddet görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşim şimdi kelebeği alıyosun çat birinci çat ikinci kaç kişilerse...
Şaka bir yana savunma sporları öğren imkanın yoksa kum torbası veya ona benzer bir şey alıp elinden geldiğince çok çalış hiç yoktan okul çıkışı tanıdıkları yanına alıp tehdit et veya sahte bıçak vb bir şey alıp uzaktan göster yani kısaca gözlerini korkut
Hocam bıçak işi falan sakat sahtede olsa karşı tarafta kekoysa aynısıyla karşılık verir onun için biraz daha anlayışlı öneriler verelim kardeşimize.
 
devilmuscle.jpg

Yer ver gelelim.😎😄
Ekstra daraltilmis s beden giyiyorum.
 
Son düzenleme:
kahramanmaraşta isen el atarım kardeşim bendede böyle biri vardı ama çocuk bemim gücümdeydi ama arkasına güvenirdi bunu birgün tek yakaladım iyi bi dayak attım öyle düzeldi yarın bende arkamı topladım kendide topladı karşının yarısı tanıdıktı benim kimse saldırmadıkça saldırmadığı bildikleri için dağıldılar en iyisi sen arkanı topla çıkışta işi hallet meslekteysen kesin yardımım olur kardeş
 
Merhabalar.
8. sınıf öğrencisiyim ve sürekli arkadaşlarımdan şiddet görüyorum.
Hiçbir şey yapmasam bile mazeret üretip şiddet gösteriyorlar.
Örneğin geçen ay çantamı alan birine geri verir misin dediğimde"sanki yedik"deyip boğazımı sıktı.
Bu olayı rehber öğretmenime söylediğimde tutanak tutmuştu ancak aynı kişi gelip bir daha şikayet edersen daha beter yaparım deyip tehdit etti.
Daha bu okul çıkışı merdiven den inerken ayağım takıldı ve yan sınıftan birine çarptım özür diledim ancak dinlemeyip vücudumu kum torbasına dönüştürdü.
Bunun gibi her gün çeşitli şeyler yaşıyorum.
Yardım ederseniz sevinirim. :)
İşte eğitim sistemimiz işte.. Çok iyi yerlerde.. Aynen... Ben bunlardan çok çektim. Forumda kurallar olmasaydı :). Neyse. Git ailenle konuş anlat. Öğretmenine veya tanıdığın yakın bir abine git. Eğer yetmezse güçlü ol!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı