Heunzey
Kilopat
- Katılım
- 7 Nisan 2021
- Mesajlar
- 5.003
- Çözümler
- 25
Maalesef Instagram kullanmıyorum burada özelden mesaj atabilirsin.
Burada özel mesaj yok diye biliyorum.
Maalesef Instagram kullanmıyorum burada özelden mesaj atabilirsin.
Technopat'ta özel yok ki. Nasıl konuşmayı planlıyorsun?Maalesef Instagram kullanmıyorum burada özelden mesaj atabilirsin.
Müdür bunu duyunca ya sana zorbalık edenlere disiplin cezası verip sınıfını değiştirir ya da sadece sınıfını değiştirir.Bizim müdür biraz... Şey o yüzden zor olabilir değişmek. Değiştirmez bile. Çünkü sınıfımızda ki kız değiştirmek istedi kalabalık olmayan bir sınıfa gidecekti ama almadı müdür. Ama denemekten zarar gelmez.
Ayarlarda sizinle özel mesajlaşma yapabilir ayarı olduğu için söyledim.Technopat'ta özel yok ki. Nasıl konuşmayı planlıyorsun?
Müdür bunu duyunca ya sana zorbalık edenlere disiplin cezası verip sınıfını değiştirir ya da sadece sınıfını değiştirir.
Haklısınız ama kulaklarına müslümanlığa sıcak bakmadığım gider diye korkuyorum. Çocuklar derler orda kızınız müslüman bile değil vb. diye sırf ondan korkuma danışmıyorum ve ailem benle ortaokulda da çok uğraştı artık onları üzmek istemiyorum suçu yine ben de bulmalarını da istemiyorum. Ama daha çok müslümanlık konusu kulaklarına gider diye korkuma, söylemiyorum bu zorbalığı. Ne alaka diyeceksiniz ama çocuklar konuşurken der birden sinirlerine diye .Ailenle konuşmanı şiddetle tavsiye ediyorum. 25 yaşımdayım şuan. O günleri hatırlıyorum da ailem beni ilk defa ciddiye almış ilk defa beni bir sorun olarak görmek yerine beni bir birey olarak görüp yardım etmişlerdi, arkamda durmuşlardı. Tabi ben böyle düşünüyordum. İşin rengi biraz farklı ki bunu zaman geçtikçe anlıyorsun. Aslında onların beni sorun olarak gördüğünü düşünen benmişim. Çocuk büyütmek cidden zor iş ve gençlik aşamaları çok çetrefilli geçebiliyor. Eğer aileniz hakkında bir çekinceniz varsa sakın çekinmeyin. Ne olursa olsun son nefeslerine kadar sizin arkanızda duracak tek kişi onlar. O yüzden bence ailenizle konuşma seçeneğini değerlendirin. Okul değiştirin demiyorum ama sizin bilmediğiniz çoğu şeyi onlar biliyor emin olun. Ailenizden korkmayın böyle zamanlarda ailenize sığınmayacaksanız, onlardan yardım istemeyecekseniz kime sığınacaksınız, kimden yardım isteyeceksiniz?
Tm deneyeceğim. Teşekkürler.Bu arada müdür e direk gidersen müdur fazla uğraşmaz. Bu işlerle genellikle müdür yardımcı ve rehber ögretmen ilgileniyor.
Ayrıca sana zorbalik ederken yanında bir şahit bulundur veya kanıt bulundur bunu gösterince direk hallederler.
Hocam o kadar çok yardım etmek isterim ki. Aklıma bunlardan başka bir şey de gelmiyor maalesef. Yani eğer çok sıkıntılı bir durumdaysanız bir risk almanız gerekecek.Haklısınız ama kulaklarına müslümanlığa sıcak bakmadığım gider diye korkuyorum. Çocuklar derler orda kızınız müslüman bile değil vb. diye sırf ondan korkuma danışmıyorum ve ailem benle ortaokulda da çok uğraştı artık onları üzmek istemiyorum suçu yine ben de bulmalarını da istemiyorum. Ama daha çok müslümanlık konusu kulaklarına gider diye korkuma, söylemiyorum bu zorbalığı. Ne alaka diyeceksiniz ama çocuklar konuşurken der birden sinirlerine diye .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.