İnceleme PlayStation 5

PS5'e en az 10 yil demissin. PS4 bile o kadar dayanamadi. Bundan yana PC'de sadece Update yapabilme konusunda avantajli degil, birçok alanda istedigini yapabiliyorsun. Oyunlarinda pahali zaten o ayri bir konu.

PS5'e en az 10 yil demissin. PS4 bile o kadar dayanamadi. Bundan yana PC'de sadece Update yapabilme konusunda avantajli degil, birçok alanda istedigini yapabiliyorsun. Oyunlarinda pahali zaten o ayri bir konu.
Haklısın ben 10 derken çok oldu, konuyu düzeltemiyorum düzeltebilseydim onu 6-7 yapardım. Oyun fiyatları olarak çok pahalandı maalesef bilgisayar tarafı.

Fiyatına göre çok avantajlı 4070'li bilgisayar aldım ama düşününce saçma bir şey yapmışım gibi geliyor mantıken aynı fiyata hem 3060'lı PC + PS 5 alabilirdim ileride upgrade yapabilirdim ama iş işten geçti PC almayı düşünüyorsanız şu an almayın son Steam olayında zaten aldığıma pişman oldum alacaksanız PS5 alın geçende amcam 300 TL'ye GTA 5 ve RDR 2 aldı.

Çıktığı zamana göre (2020) evet 10 yıl götürür 2030'a kadar yolu var ondan birkaç sene sonra da desteği kesilmeye başlar zaten.
Şuan PS 5/xbox SX dışında alternatif yok tabii alınır.

4060/RX 6800 Sistemler 3-4 yıla 1600x900 çözünürlükde Low ayarlarda oynatır diyorsun yani
20ye öyle bir sistem mi var? Varsa tabii hatalı yazmışım.
Ben bir inceleme görmedim?
Haklısınız ben yazmadım inceleme diye, modlar inceleme yapmış. Ben burada 2023 bitiyor ve Ps5 alınır mı sorusunu yanıtladım kendimce.
20k ya 3060 ve 4070 li sistem alındığını bilseydim bu yorumu yapmazdım. Ben gördüm forumda fakat işlemci i5 11.nesil, 8gb ram li Sistemler görünce hesaba katmadım.

€450 karşılığında harika bir cihaz fakat oyun fiyatları asıl sorun. 10 tane oyun aldığınızda cihazdan daha pahalıya gelmiş oluyor.
Haklısınız öyle oluyor fakat bunun iki alternatifi var bence, xbox ve bilgisayar. Bilgisayardaki oyunlar malum pahalı ama bedava inebiliyor orası iyi, Xbox özel oyunu yok olanlar bilgisayarda var almak pek mantıklı gelmiyordu bende PS5 aldım. Oyunlar biraz cüzdanı zorlayacak ama sadece DS5 için bile alınabilir bu hissiyat bu özellikleri beni her oynadığımda daha da aşık ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…