İnceleme PlayStation 5

Bilgisayar ve Xbox için Xbox Game Pass güzel bir katalog sunuyor. PlayStation için de benzer bir sistem olsaydı hoş olurdu ama aksine çevrim içi oyun oynamak için bile aboneliğe ihtiyaç duyuluyor. Kendi başına tüm oyunları oynatması için değil de belirli oyunların oynanabilmesi için kenarda tutmak daha mantıklı olabilir. Ayrıca çoğu oyunu da klavye ve fare ile oynamak daha zevkli oluyor.

PS5 genel olarak alınabilir bir cihaz ama arkadaşların dedigi gibi inceleme olmamış kullanıcı yorumu gibi zaten PS5'ten başka (Series X hariç) konsol alternetifi yok bana soracak olsanız 20.000 TL'ye PC alır DualShock 4'ümü takar oynarım. Evet DualSense değil Dual shock 4 ben mağaramda rahatım.

Ufak bir tavsiye verebilirim benim gibi PS5 sahiplerine. Konsolla oyun oynamadığınız zamanlarda üstüne bir poşetin tutma yerlerini kesip kılıf gibi geçirebilirsiniz üstünden. Çünkü tozlanmaya çok müsait ne kadar az tozlanırsa ömrü o kadar uzun olur diye düşünüyorum.

Bence PS5 almak yerine iyi bir sistem almak her zaman daha mantıklı. Bu bütün yeni nesil konsollar için geçerli.

Hocam peki neden PS5 SX'e milyonlar fark arttı? Bence görünüşünden çok içinde bulundurduğu teknolojiden.

Teknolojik olarak X'in üstünlüğünün aksi iddia edilemez. Alışkanlılar daha baskın bence.

Almanya'dan 14000 14500 lira fiyatına Slim dijital versiyonu satılıyor bunun yanına 4K 60Hz monitörde eklersek toplam fiyat 21000 22000 arası bir şey oluyor bu fiyata almak sizce mantıklı mı?

Almanya'dan 14000 14500 lira fiyatına Slim dijital versiyonu satılıyor bunun yanına 4K 60Hz monitörde eklersek toplam fiyat 21000 22000 arası bir şey oluyor bu fiyata almak sizce mantıklı mı?
Tabii değer. Burada sadece Hat kasa o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…