Samsun'daki kadına şiddet hakkında

  • Konuyu başlatan 121228
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 127
  • Görüntüleme 6B
Silahlı bir olay ile bu bir değil yalnız. Silahlı bir saldırıda tabii ki de yaklaşmayın. Ama bu olayda en azından 3-4 kişi toplanabilirdi. Bir tane adamın toplanın diye bağırması bile yeterli.
Katılıyorum. Zaten video kaydının sonunda adamı topluca kovalamaya başlamışlar diye söyleniyor. Keşke en başta yapılsaydı ama inanın olayın şoku oluyor insanın üstünde.
 
Yardım etmek istediklerine ben inanmıyorum. Yardım etmek isteyen adam kamerayı alıp seyretmek yerine tüm kapıları yumruklaya yumruklaya aşağı iner, peşine 3-4 kişiyi katıp kurtarırdı kadını.
Aslında yardım ediyorlar. Videoyu izlediysen bağırarak adamı durdurmaya çalışan falan var. Ayrıca o videoyu sonra izlerim diye kaydetmiyordur tabii ki de. Bir kanıt olsun diye çekmişte olabilir, Twitter'da paylaşayım ve insanlar şiddet gören kadına destek olsun diye düşünüp de çekmiş olabilir. Aslında o anda kanıt olsun diye çektiklerini bende sanmıyorum. Bunun bir refleks olduğunu düşünüyorum.
 
Aslında yardım ediyorlar. Videoyu izlediysen bağırarak adamı durdurmaya çalışan falan var. Ayrıca o videoyu sonra izlerim diye kaydetmiyordur tabii ki de. Bir kanıt olsun diye çekmişlerde olabilirler. Aslında o anda kanıt olsun diye çektiklerini bende sanmıyorum. Bunun bir refleks olduğunu düşünüyorum.
Bağırarak durdurmaya çalışmasında en ufak mantık yok ki. Adamı görüyorsunuz, kafayı yemiş. Takmıyor bağıranları.
 
Screenshot_1.jpg
 
Son düzenleme:
Merakla bekliyorum. Umarım bu ve bunun gibiler olabilecek en ağır şartlarda hapse girer. Umarım serbest bırakıldı diye haberlerde görmeyiz. Tek teselli kadının yaşıyor olması. Tabii verdiği psikolojik zarar kesinlikle çok ağırdır. Videoyu izlerken insanın tüyleri diken diken oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı