MuratYıldız01
Femtopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bugün salona yazıldım, yarın gideceğim fakat beslenme programı verebilir misiniz? Ucuz yollu malum her gün tavuk yiyemeyiz.
O zaman elinden geldiğince git gel yapacaksın abur cubur falan yemeyeceksin evde çıkanlardan takılacaksın hocam. Kimse parasız da olur falan kolpası sıkmasın yemezler.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bugün salona yazıldım, yarın gideceğim fakat beslenme programı verebilir misiniz? Ucuz yollu malum her gün tavuk yiyemeyiz.
her gün kaç gr tavuk yemeliyim pekiO zaman elinden geldiğince git gel yapacaksın abur cubur falan yemeyeceksin evde çıkanlardan takılacaksın hocam. Kimse parasız da olur falan kolpası sıkmasın yemezler.
Bizzat deneyimledim tavuk dahi alacak param yoktu bırak tavuğu yumurtayı bile en fazla 3-4 yiyebiliyordum günde evdekilere yük olmamak için. O dönem 7-8 ay boyunca gittim neredeyse sıfır gelişme elde ettim. İşe girip para biriktirdim her gün yarım kilo tavuk yemeye başladım o 7-8 ayda aldığım gelişimin 100 katını 3 ayda aldım.
Kimse parasız da olur diye maval anlatmasın. Bu iş parasız olmaz.
Pek bi gelişim bekleme yani dostum. Yeni başlamışsın sanırım, sporu bir alışkanlık haline getirmeye çalış yeter.
Kimse parasız da olur falan kolpası sıkmasın yemezler.
Ne yazık ki arkadaş haklı. Parasız spor boşa kürek çekmektir. Her gün yeterli proteini almazsan gelişemezsin.Kimse parasız da olur diye maval anlatmasın. Bu iş parasız olmaz.
Pek bi gelişim bekleme yani dostum. Yeni başlamışsın sanırım, sporu bir alışkanlık haline getirmeye çalış yeter.
Kilona bağlı. 50 kilo isen 75-100 gr protein almalısın.her gün kaç gr tavuk yemeliyim peki
Kilo başı 1.6-2 gram arası protein alman gerek ordan hesap ether gün kaç gr tavuk yemeliyim peki
400 gram civarı. Baklagil yiyebilirsin ama çok sıkıcı bir beslenmen olur. Yarım kilo nohut yersen 100 gram protein, 350 gram carb ediyor.her gün kaç gr tavuk yemeliyim peki
Her ay toplu ev alışverişine gidiyorum hesaplama yaptım 1 ay için toplam 9 kg tavuk olarak hesapladım 300 gr tavuk dan toplu alıp buz dolabına koysam bi sıkıntı çıkmaz herhaldeO zaman elinden geldiğince git gel yapacaksın abur cubur falan yemeyeceksin evde çıkanlardan takılacaksın hocam. Kimse parasız da olur falan kolpası sıkmasın yemezler.
Bizzat deneyimledim tavuk dahi alacak param yoktu bırak tavuğu yumurtayı bile en fazla 3-4 yiyebiliyordum günde evdekilere yük olmamak için. O dönem 7-8 ay boyunca gittim neredeyse sıfır gelişme elde ettim. İşe girip para biriktirdim her gün yarım kilo tavuk yemeye başladım o 7-8 ayda aldığım gelişimin 100 katını 3 ayda aldım.
Kimse parasız da olur diye maval anlatmasın. Bu iş parasız olmaz.
Yok çıkmaz her gün yiyeceğin miktarı buzdolabı poşetine ayır gün gün olacak şekilde hepsini at buzluğa ben de öyle yapıyorumHer ay toplu ev alışverişine gidiyorum hesaplama yaptım 1 ay için toplam 9 kg tavuk olarak hesapladım 300 gr tavuk dan toplu alıp buz dolabına koysam bi sıkıntı çıkmaz herhalde
Bide şey sorucam şu şekilde yapıyorumYok çıkmaz her gün yiyeceğin miktarı buzdolabı poşetine ayır gün gün olacak şekilde hepsini at buzluğa ben de öyle yapıyorum
Burda ne demek istediğini anlamadım. 2 yumurta olmuyor mu?4 yumurta 2 si sarı 2 si beyaz olacak şekilde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.